4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiewerk in dagdienst

Start People Ulft

Standplaats
Ulft
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1217003655

We nodigen je uit om je (weer) bij ons in te schrijven voor vakantiewerk!
Geef ons door welke periode je deze zomer beschikbaar bent voor werk, of je over eigen vervoer beschikt en wat je graag zou willen doen. Je kunt denken aan ongeschoold, productiematig werk of kantoorklussen of buitenwerk.

Reageer, of schrijf je in met de knop op deze pagina!
Je kunt ook je CV e-mailen naar ons vestigingsmailadres: ulft@startpeople.nl
Binnenlopen op onze vestiging aan het Kennedyplein mag ook altijd!

Inschrijven kan vanaf 16 jaar.
Deze vacature is bedoeld voor scholieren en studenten gedurende de zomervakantie.

Wij houden je gegevens in portefeuille en nemen kontakt met je op als we iets passends voor je binnen hebben.

Je bent ouder dan 16 jaar en gemotiveerd om tijdelijk in de vakantie te werken.
Voor diverse opdrachtgevers in voornamelijk de Oost Achterhoek (regio 's Heerenberg / Gaanderen /Terborg / Ulft / Dinxperlo) kunnen wij vakantiekrachten voor de aankomende zomerperiode inzetten.

Start People werkt voor jou! Start People is o.m. een uitzendbureau met ruim 40 jaar ervaring in de bemiddeling van (tijdelijk) personeel, o.a. vakantiewerk! Als je via ons werkt gaat er niets van je loon naar het uitzendbureau! Wij zorgen voor jouw bemiddeling, plaatsing, begeleiding en uitbetaling en we regelen verder alles met het inlenende bedrijf.
Kortom: kom eens gratis en vrijblijvend informeren wat we voor jou kunnen betekenen!
Je bent áltijd welkom!

Start People houdt zich aan de wettelijke regels ten aanzien van equal pay; de richtlijnen zoals vermeld in de cao's van bedrijven ten aanzien van vakantierkrachten worden door ons gehanteerd.
Start People heeft verder alle info verzameld over vakantiewerk op een speciale campagnesite: www.startpeople.nl/vakantiewerk.nl
Lees daar hoe je bijv. een reis kunt winnen!