Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vakantiewerk magazijn, productie, administratief

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0047194

We gaan weer richting de zomer, de mooiste tijd van het jaar. Lang vakantie en dus de tijd voor een leuke vakantiebaan! Deze leuke vakantiebaan bieden wij jou!
Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Apeldoorn en Eerbeek zijn wij op zoek naar vakantiekrachten deze zomer. Ben jij minimaal 16 jaar en aankomende zomer (vanaf 1 juni) beschikbaar voor vakantiewerk? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Bij bedrijven in de omgeving zoeken wij vakantiekrachten voor het helpen en assisteren in de productie, het werken in een magazijn of het helpen met (financieel) administratief werk op een kantoor.
Het betreft in veel gevallen fulltime banen.

Je bent minimaal 3 aaneen gesloten weken beschikbaar in de periode 1 juni tot en met 31 augustus.
Je bent minimaal 16 jaar en op zoek naar een leuke vakantiebaan.

Wij zoeken vakantiekrachten voor verschillende mooie organisaties in de omgeving van Apeldoorn, Eerbeek, Zutphen, Deventer.

Wij bieden leuke vakantiebanen met bij iedere baan een goed salaris dat hierbij past. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele vakanties die jij zelf al hebt gepland.
Wil jij graag samen met je vrienden of vriendinnen werken? Meld je dan samen aan! Bellen is dan het makkelijkst; 055-526 1112