Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiewerk Productie sHeerenberg

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0046141

Wil jij deze zomer wat bijverdienen en aan het werk in een productiebedrijf in 's Heerenberg?! Mooi, want wij zoeken mensen voor vakantiebanen!
Je kunt aan de slag als productiemedewerker of als hulp bij de productie.
Je moet denken aan het werken met grote lappen folie die gebruikt worden in bijvoorbeeld de tuinbouw of de landbouw etc. Hiervan worden delen gesneden en die worden weel aan elkaar gelast. Daar ga jij dan bij helpen. Misschien ga je zelf machines bedienen of je gaat helpen om de grote stukken folie te verplaatsen, af te rollen, op te rollen, in te pakken enz. .

Deze fulltime vacature is in dagdienst of in twee ploegendienst; dit betekent dat je de ene week 's ochtends werkt van zes tot twee uur en de andere week in de middag-avonduren van twee tot tien uur 's avonds. Ideaal, want als het mooi weer is kun je ook nog even met je vrienden naar het zwembad overdag!

Het bedrijf bevindt zich in 's Heerenberg, dichtbij Doetinchem, op een industrieterrein. Om dit vakantiewerk te kunnen doen is het handig als je zelf een scooter of brommer hebt of een auto want dan kun je er gemakkelijk komen. Of je woont dichtbij en kunt op de fiets?!

Jij herkent je zelf hieronder:

  • Je houdt ervan om samen te werken met andere vakantiekrachten en medewerkers; je toekomstige collega's,
  • Je bent lichamelijk goed in orde om flink aan te pakken (soms moeten de foliestukken verplaatst worden, recht getrokken enz. en dit kan wel wat zwaarder werk zijn);
  • je houdt van aanpakken en wilt lekker aan het werk in je vakantie om wat geld te verdienen!

Dit bedrijf is gespecialiseerd in folieconstructies en folietoepassingen voor de agrarische en tuinbouwsector, de grond-, weg- en waterbouw, bodemsanering in Nederland maar ook ver daarbuiten! Ook worden de folieconstructies in derde wereldlanden gebruikt ten behoeve van drinkwateropslag. Het bedrijf heeft een prettige, open sfeer waardoor iedereen zich er welkom voelt.

Het salaris is goed; Er zijn loonschalen voor hulpkrachten en de lonen zijn afhankelijk van leeftijd.
Interesse? Solliciteer direct via de button dan leggen wij contact met jou.
Eerst even bellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken; 0315-631500 Start People Ulft