4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiewerk/bijbaan in logistiek, productie zomervakantie

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
4011000103

Je gaat in jouw vrije tijd aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dit kunnen werkzaamheden zijn als: sorteren van pakketen, inpakkenwerkzaamheden of het beladen van huisvuil achter op de vrachtwagen.

Afhanklijk van jouw wensen en mogelijkheden kijken wij samen met jou naar de beste vakantiejob.

Je bent op zoek naar een vakantiebaan in de zomerperiode, als bijvoorbeeld vakantiekracht in de omgeving van Den bosch, veghel of Drunen.

  • je bent bereid op basis van tijdelijk dienstverband te werken in bijvoorbeeld de logistiek, productieomgeving of bouwmarkt.
  • je bent in overleg 16 tot 40 uur per week beschikbaar.

Binnen ons team Start People Den Bosch XL hebben we verschillende opdrachtgevers waarvoor we op zoek zijn naar enthousiaste vakantiekrachten gedurende de zomerperiode en schoolvakanties. Je moet hierbij denken aan vakantiewerk voor bepaalde duur als bijvoorbeeld: Belader, magazijnmedewerker, productiemedewerker en allround medewerker in een winkel. Bij enkele opdrachtgevers is het mogelijk te blijven werken in het weekend en scoor je na de vakantie wellicht een leuke bijbaan als zaterdaghulp.

Leuke bijverdiensten bij een van onze opdrachtgevers in Noord Brabant in de omgeving van 's-Hertogenbosch. salaris, werktijden en werkzaamheden zijn afhankelijk van opdrachtgever, leeftijd en ervaring.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de mogelijkheden geld te verdienen in jouw vakantie? Solliciteer direct online.