Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verantwoordelijke Verzorgende IG / parttime

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Leiden
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7292000460

Vind jij het prettig om in een vast en hecht team te werken? Spreekt jou de doelgroep somatiek aan? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Deze organisatie is verdeeld over vijf verdiepingen, waarvan de 4e en 5e somatiek zijn en de rest psychogeriatrie. Jij komt te werken op de somatische afdeling van deze organisatie in Leiden. Per woonlaag wonen ongeveer 15 cliënten met verschillende somatische aandoeningen. Als verzorgende ig (VIG) kom je te werken binnen een vast team, waardoor je je collega's en bewoners goed leert kennen. Hierdoor kun je de bewoners persoonlijke zorg bieden. Gezelligheid en plezier in het team zijn erg belangrijk, omdat bewoners daar ook van kunnen meegenieten. In deze organisatie kent iedereen elkaar, medewerkers zijn erg behulpzaam naar elkaar.
Als verzorgende ig (VIG) wordt van jou verwacht dat je initiatief neemt, meedenkt in deze organisatie en daarin uiteindelijk ook zelf een rol oppakt. Dit maakt het een uitdagende functie waarin je de kans krijgt om jouw visie toe te passen.

Als verzorgende ig (VIG) ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het ondersteunen en stimuleren van het zelfmanagement van de zorgvrager. Hierbij stel jij zorgleefplannen op en evalueer je deze regelmatig. Als verzorgende ig (VIG) voer je voorbehouden handelingen zelfstandig uit. Vaardigheden zoals vakinhoudelijk handelen, communicatie, samenwerking en organiseren zijn dingen die bij jou passen. In deze organisatie zoeken ze iemand die verantwoordelijk is.

 • Jij hebt een afgerond diploma voor de functie van Verzorgende IG;
 • Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen: verantwoordelijk, proactief, vrolijk en betrouwbaar;
 • Jij bent parttime beschikbaar (afhankelijk van jouw wensen voor 24 tot 32 uur);
 • Werkervaring op een somatische afdeling is een pré, geen eis!
 • Je bent bereid verschillende diensten te werken.

De opdrachtgever:
Deze organisatie biedt zowel zorg in verpleeg- en verzorgenshuizen als thuiszorg. Deze locatie in Leiden straalt rust en ontspanning uit. Door de verschillende kleuren van de afdelingen komen de afdelingen sfeervol over. Cliënten voelen zich hierdoor erg thuis.

Start People Medi Interim:
Start People Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste, tijdelijke baan of op zoek naar een mooie ZZP-opdracht, Start People Medi Interim kan jou helpen. We zijn dé specialist in uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP-bemiddeling. Jouw werk is onze zorg!

 • De opdracht is in principe voor 6 maanden, met uitzicht op vast;
 • De CAO VVT is van toepassing. Het salaris voor de functie van verzorgende IG bedraagt, afhankelijke van ervaring, maximaal € 2.566,28 (FWG 35) bruto per maand gebaseerd op een fulltime dienstverband;
 • Een dienstverband van 24 tot 32 uur;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
 • Veel trainingen en online e-learnings, bijvoorbeeld voorbehouden handelingen of cursus engels;
 • Onregelmatigsheidstoeslag conform CAO.