Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

vergunningverlener horeca en evenementen

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Juridisch
Vacaturenummer
1AV0056069

Heb jij ervaring met vergunningverlening? Ben jij klantgericht en is samenwerken iets wat jij echt goed kan? Dan zoeken wij jou!

Start People Heerlen is op zoek naar een vergunningverlener horeca/evenementen voor de gemeente Heerlen.

Als vergunningverlener ben jij het aanspreekpunt voor de (potentiële) aanvragers, organisatoren van evenementen en horecaondernemers. Ook verzorg je de intake.

Je begint de week met een gezamenlijke weekstart met het gehele team vergunningen. Vervolgens ga je aan de slag. Je hebt een nieuwe aanvraag voor een horecavergunning in je werkvoorraad staan. Je controleert of alle stukken toegestuurd zijn. Helaas er ontbreekt een handtekening. Je neemt contact op met de aanvrager. Een andere aanvraag is nu wel compleet. Je gaat de deeladviezen nu uitzetten bij de collega’s van BIBOB, Wabo en ook Verkeer vanwege de terrasvergunning.
Vervolgens moeten nog de leges in rekening gebracht worden van de afgelopen maand. Je maakt hier een lijst van en stuurt deze door naar de financiële administratie. ’s Middags ga je aan de slag voor evenementen. Er is een aanvraag binnengekomen voor een buurtbraderie.
Met de organisator bespreek je wat nodig is voor de aanvraag. Zodra deze binnen is, zet je deze door. Aan het einde van de dag neem je een besluit over de aanvraag van een straatfeest. Je maakt dit administratief in orde, zodat de vergunning ook gepubliceerd kan worden.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit;

  • Het beoordelen onder welke voorwaarden de vergunning of ontheffing verleend kan worden; wint hiertoe zonodig (extern) advies in;
  • Je toetst aanvragen en meldingen op correctheid en volledigheid.
  • Je stelt beschikking op inzake vergunning of ontheffing (APV en verordeningen);
  • Je draagt zorg voor de financiële en administratieve afwikkeling intern en extern.

Als vergunningverlener horeca/evenementen heb je minstens een MBO diploma in juridische richting, aangevuld met de module Bijzondere wetten en ervaringskennis van specifieke gemeentelijke regelgeving ter zake (waaronder APV, horecawetgeving). Ook heb je kennis over Awb.

Bij voorkeur heb jij kennis van werken met een zaaksysteem zoals Join of Djuma. Aangevuld met kennis van VTH-systemen, Heerlen werkt met Key2Vergunningen.
Ook heb je de standaard ICT-vaardigheden zoals Outlook, Word, Teams en eventueel excel.

Deze functie valt onder de afdeling team vergunningen. Dit maakt deel uit van het cluster horeca/evenementen.
De werktijden zijn flexibel tussen 07:00 en 22:00 uur. Momenteel word er nog veel thuis gewerkt en incidenteel op kantoor.

Jij ontvangt van ons;

  • 8,33% vakantiegeld waarvan 0,33% netto op jouw rekening wordt gestort.
  • De keuze om per week of per 4 weken betaald te krijgen.
  • Er is ruime keuze uit cursussen om je te ontwikkelen via ons GoodHabitz portaal. GoodHabitz biedt de cursussen online aan waardoor jij je kan ontwikkelen
    waar en wanneer je maar wenst.
  • Op basis van een fulltime werkweek ontvang je op jaarbasis 25 vakantiedagen.

Zie jij jezelf dit doen? Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton en wie weet spreken wij elkaar snel!