Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verkoop Binnendienst Medewerker (m/v)

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Aalten
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
4047000048

Voor onze opdrachtgever, een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie, zijn wij op zoek naar een Verkoop Binnendienst Medewerker! Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MTS/HTS niveau; - Je hebt een sterke affiniteit met techniek gecombineerd met commercie; - Je bent woonachtig in de omgeving van Aalten;- Je hebt aantoonbare ervaring in de maakindustrie. De eigenschappen flexibel, enthousiast en communicatief passen bij jou en je bent klantgericht en een goede organisator.

Onze opdrachtgever is een wereldwijd actief bedrijf dat voornamelijk actief is binnen de stortgoedmarkt, o.a. in de mengvoeder, bulk- en petfoodbranche.

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij een uitdagende en zelfstandige functie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. De organisatie heeft korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur.