Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verkoopadviseur keukens

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0026037

Hou jij ervan om elke keer een klant met maatwerk te adviseren zodat die precies de aankoop doet waarnaar die op zoek was? Deze baan, bedoeld voor een vast contract, is dan perfect voor jou!

Jij gaat klanten adviseren bij de aankoop van keukens. Deze baan is flexibel qua uren in te vullen, parttime of fulltime. Alles is bespreekbaar. Je gaat aan de slag in een moderne, trendy showroom waar je je klanten ontvangt. Je vraagt goed door waarnaar de klant op zoek is en onderzoekt de mogelijkheden (aansluitingen, leidingen etc.). Je ziet het als een uitdaging om de klant te adviseren en assisteren bij de aankoop van een nieuwe keuken.

Samen met de klant ontwerp je een nieuwe keuken en je maakt hierbij gebruik van een 3-D programma.
Eigenlijk begeleid je de klanten bij een keukenaankoop en je zorgt verder voor de supervisie op de levering van de keuken (coördinatie van de montage) en doet ook nog de aftersales.

Kortom; je geeft klanten advies gedurende het hele proces van de aankoop tot de levering en zorgt er voor dat de klant tevreden is! Dit is voor jou de uitdaging van het werk.
We zoeken iemand voor de werklocatie Zutphen of Terborg.

Jij bent een vlotte, representatieve persoon die dol is op klantencontact. Verder heb jij:

  • ervaring in (adviserende) verkoop;
  • ervaring en/of affiniteit uit opleiding of eerdere werkervaring, met de verkoop van soortgelijke producten (keukens, badkamers, sanitair, woninginrichting, woningstoffering enz.)
  • ervaring en/of affiniteit met het werken met een 3-D programma;
  • enig (bouw-)technisch inzicht;
  • MBO+ denkniveau en kennis van MSOffice (word, excel, outlook);
  • commerciële gedrevenheid;
  • goede omgangsvormen en een klantgerichte houding;
  • Flexibele inzetbaarheid en bereidheid om ook in het weekend te werken! Deze retailer in de keukenbranche is 7 dagen per week geopend. Naast het werken van uren door de week, ben je ook inzetbaar op koopavonden, zaterdagen en/of zondagen en op feestdagen (alles volgens een vooraf opgesteld rooster).

De locaties van dit gespecialiseerde retailbedrijf in keukens zijn onderdeel van een landelijk concept. Het is een toonaangevend bedrijf en in de keukenbranche een zeer bekende. Belangrijkste uitgangspunten zijn klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Het overtreffen van de verwachtingen van de klant staat voorop.
Ga je aan het werk bij deze keukenspecialist dan ga je aan de slag in een gezellig team dat elkaar goed kent en waar de werksfeer goed is. Hoe druk ook, men helpt elkaar en is collegiaal.

Het betreft een baan voor onbepaalde tijd in een fijne werkomgeving. Als klantgerichte verkoop waarbij je een product op maat verkoopt aan een tevreden klant iets is dat helemaal bij je past. dan is dit de juiste baan voor jou! Want, zoek je dynamiek, een prettig team en een verzorgde, moderne showroom? Dan is dit je kans! Onze opdrachtgever biedt interne opleidingen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, personeelskortingen op keukens, apparatuur, meubelen etc.
Het salaris wordt afgestemd n.a.v. je ervaring en leeftijd.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de button op deze pagina. Wil je liever eerst telefonisch contact, bel dan met Start People Ulft, 0315-631500.