Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verkoopadviseur oproepkracht parttime

Start People Leiden

Standplaats
Alkmaar
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0064047

Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een oproepkracht als parttime verkoopadviseur (minimaal 6 uur in de week). Als verkoopadviseur verkoop en verhuur je producten voor zorg en welzijn, bijvoorbeeld bedverhogers en krukken.

Jouw taken:

  • Advies geven aan klanten
  • Je adviseert de producten uit het assortiment waar de klant het meest bij gebaat is;
  • Je zet jouw advies om in een succesvolle verkoop, waarbij je ook extra kansen signaleert;
  • Je zorgt voor een optimale winkelpresentatie;
  • Je voert de uitleen-, verhuur- en verkoopgegevens in hetadministratiesysteem in.

Ben jij enthousiast en is verkopen jouw passie? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Kun jij jezelf vinden in onderstaande eigenschappen? Solliciteer dan nu!

  • Je hebt minimaal mbo-3 werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond;
  • Je hebt al wat ervaring in de verkoop, of vindt het leuk om je op dit gebied te ontwikkelen!;
  • Je bent in ieder geval inzetbaar op zaterdagen en kan ook extra werken tijdens vakanties.

Het bedrijf is onderdeel van een groep bedrijven die revalidatie- en zorghulpmiddelen levert en onderhoudt. Klanten met verschillende zorgvragen kunnen bij het bedrijf terecht om hulpmiddelen te kopen, huren of lenen. Het bedrijf heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars.

Bij dit bedrijf werk je in een leuk team met enthousiaste collega’s. Het bedrijf biedt jou werk als oproepkracht met mogelijkheid tot vast contract. Je kunt rekenen op een marktconform salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties. Op een prima pensioenopbouw met een lage premie. Het bedrijf stimuleert je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen door te investeren in je opleiding, begeleiding en ontwikkeling en door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.