Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verkoopmedewerker met logistieke taken

Start People Enschede

Standplaats
Hengelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0069024

Vind jij het leuk om het aanspreekpunt voor klanten te zijn en adviseer jij ze op een professionele wijze? Beschik jij daarnaast over kennis van planten? En ben jij per direct fulltime beschikbaar om te werken in Hengelo? Dan is de functie als verkoopmedewerker Cash & Carry je echt wat voor jou!

In de functie van verkoopmedewerker Cash & Carry bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het verwerken van binnenkomende planten, het verzamelen van orders en het verzorgen en beheren van de voorraad. Je staat klanten te woord die langskomen om planten op te halen en zorgt ervoor dat ze goed geadviseerd worden. Tevens draag je zorg voor het productassortiment en de plantpresentatie.

Ben jij nu al enthousiast en wil je graag meer informatie over de functie? Bel ons dan op 053-4814600 (optie 3). Heb je vragen die je graag via Whatsapp wil stellen? Stuur ons gerust een berichtje via 06-24920758.

 • Je hebt een gedegen plantenkennis;
 • Jij beschikt over een afgeronde groenopleiding op MBO 3 of 4 niveau;
 • Jij bent zeer communicatief vaardig;
 • Je hebt een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en Duitse taal;
 • Werkervaring binnen de groene sector is een pré;
 • Jij neemt initiatief en bent dus een echte aanpakker;
 • Bereidheid tot extra inzet in het hoogseizoen.

Onze relatie is een toonaangevende onderneming op het gebied van de productie, inkoop en het vermarkten van een groot pakket tuinplanten. Dit bedrijf is gevestigd in Hengelo en dus goed bereikbaar vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Borne of Oldenzaal. Zij kweken ruim 45 jaar een breed assortiment boomkwekerijgewassen op 80 hectare oppervlakte en bedienen klanten in meer dan 20 Europese landen. Je komt te werken in een leuk bedrijf waar een gezellige sfeer hangt en die gelooft in haar medewerkers. De mensen die er werken zijn allen zeer collegiaal en verwachten dit ook van een nieuwe collega.

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris volgens CAO, bij een gezond en groeiend bedrijf;
 • Een structurele fulltime baan voor lange tijd en een mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden;
 • Een uitdagende baan binnen een enthousiast en gemotiveerd team, met veel ruimte voor eigen inzichten en initiatieven;
 • Er is een platte organisatiestructuur, er zijn dus korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid;
 • Er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

Ben jij de verkoopmedewerker Cash & Carry die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Heb je nog vragen? Bel gerust met Sabine 053-4814600 (optie 3) of stuur een Whatsapp berichtje op 06-24920758 en we zorgen dat je vraag snel wordt beantwoord.