Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verkoper Binnendienst

Start People Doetinchem

Standplaats
Ulft
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0063050

Voor onze klant HCI Bouwcenter in Ulft zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst. Ben jij op zoek naar een leuke functie in de verkoop van bouwmaterialen? Wellicht is dit dan de functie voor jou!
In deze functie geef je informatie en advies aan klanten over bouwmaterialen in de breedste zin. Je ontvangt offerte aanvragen of stelt zelf offertes op. Daarnaast vraag je prijzen op bij leveranciers, calculeert hiermee, beoordeelt deze offerte en onderhandelt hierover. Uiteindelijk bestel je de artikelen en let hierbij nauwkeurig op de juistheid.
Binnen deze functie komt ook een stukje relatiebeheer kijken, zowel met de leverancier als de afnemer van de producten. Daarnaast ben je bezig met een gedeelte administratie. Zo maak je onder anderen periodieke rapportage's over de verkoopactiviteiten. Daarnaast ben en blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt, vraag je vertegenwoordigers om materialen te bemonsteren en assisteer je de verkoopleider bij inkooponderhandelingen.

Voor deze functie is het van belang dat je minimaal een afgeronde MBO + opleiding hebt. Denk hierbij aan MTS bouwkunde of een middelbare opleiding met commerciële inslag,
Ook enige jaren praktijkervaring in de bouw zijn een goede aanvulling voor het succesvol vervullen van deze rol, dit is echter een pré.
Naast je communicatieve vaardigheden in het Nederlands, weet jij je ook te redden in het Duits en versta je het prachtige Achterhoekse dialect!
Je hebt ervaring met het werken met systemen en uiteraard ben je service-, en klantgericht,
Het betreft het een fulltime functie, 40 uur per week.

Wie aan bouwen, verbouwen of renoveren denkt, komt vanzelf terecht bij onze vaste relatie Bouwcenter HCI. Zowel professionele bouwers als zelfbouwers weten de weg naar Bouwcenter HCI uitstekend te vinden.
Geen wonder, want zij zijn al sinds 1921 geworteld in de bouwwereld. Bouwcenter HCI heeft vestigingen in Elst, Hengelo (Gld), Ulft en Zevenaar, stuk voor stuk met goed gesorteerde magazijnen, bouwshops en showrooms.
Start People Doetinchem werkt nauw samen met HCI. Sollicitaties direct bij HCI worden naar Start People doorgezet.

Wij bieden jou een uitdagende functie in als verkoopmedewerker binnendienst.

  • Salaris tussen de €2200 en €3200 afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een uitdagende functie in een leuk team
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis over bouwmaterialen te vergroten
  • Een functie in dagdienst
  • Een functie met klantcontact