Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verkoper Binnendienst Wagenbouw

Start People Roosendaal

Standplaats
Klundert
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0041738

Vind jij het leuk om klantrelaties op te bouwen en te behouden en is verkopen jouw passie? Lees dan snel deze vacature want dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele offerteproces. Dit proces begint bij het achterhalen van de klantbehoefte en om vervolgens met een passende oplossing hiervoor te komen, dit doe je aan de hand van het product portfolio van het bedrijf. Je werkt regelmatig samen met de collega's buitendienst en wisselt onderling informatie met elkaar. Jij bent verantwoordelijk voor het goed verlopen van het verkoopproces en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn.

Wij zijn op zoek naar iemand die aan de volgende eisen voldoet:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring binnen sales, bij voorkeur in een B2B omgeving.
  • Je bent fulltime beschikbaar, minimaal 32 uur per week.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Verder is het belangrijk dat je creatief en flexibel bent.

Je komt te werken op het hoofdkantoor van het bedrijf, deze is gevestigd in Klundert. Bij het bedrijf werken ongeveer 150 werknemers en je kom je te werken in een team met leuke en gezellige collega's.

  • Een uitdagende baan binnen een jong en dynamisch bedrijf.
  • Je krijgt een leuke, zelfstandige en afwisselende functie.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.