4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verkoper (meubelbranche/interieur) parttime

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1217005738

Wij komen graag in contact met een Verkoper meubelen/wonen/interieur!

Vindt je het een uitdaging om meubelen, woonaccessoires etc. te verkopen aan klanten?
Weet jij potentiele kopers tot een aankoop te verleiden of kun je ze dusdanig binden dat ze terugkeren om alsnog een aankoop te doen?
Ben jij administratief onderlegd om bestellingen en orders op accuratie wijze te registreren en productspecificaties actueel en compleet te houden?

Ben je bereid om te parttime te werken waarbij de nadruk ligt op de uren in het weekend?
Dan praten we heel graag met je verder om de mogelijkheden als meubelverkoper bij onze opdrachtgever (werklocaties Zutphen of Terborg) met je te bespreken.

  • Je bent representatief en communicatief vaardig;
  • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar verkoopervaring in de detailhandel/meubelbranche/woninginterieur of vergelijkbaar
  • Je hebt administratieve vaardigheden;
  • Je bent parttime beschikbaar en bent bereid om te werken op koopavonden, zaterdagen én zondagen!

Onze opdrachtgever is een retailonderneming met landelijke concepten, met winkels in de Achterhoek en in Zutphen. De meubelzaken, annex keukenverkoop en cash-and-carry, hebben een moderne, trendy uitstraling en zijn gericht op klantvriendelijkheid en goede service.
Er wordt gewerkt met een ruim van tevoren opgesteld werkrooster, waarin de vrijdag inclusief koopavond, zaterdag en/of de zondag ingepland wordt.
Belangrijk hierbij is dat je je realiseert dat je vaak een heel weekend ingeroosterd staat. Deze uren in het weekend horen dus standaard bij de verwachte beschikbaarheid.

Deze vacature betreft in eerste instatie een tijdelijk dienstverband maar het is de intentie om kandidaten aan te nemen die voor langere tijd bij deze onderneming willen werken! Je vindt er een gevarieerde job in een prettig team.
Wil je meer weten over deze leuke baan? Bel ons voor een persoonlijke afspraak!