Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundig Specialist GGZ parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Enschede
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0027578

De durf om risico te nemen door iets anders te doen, de zoektocht naar uitdaging is wat jou drijft, mee kunnen denken en input hebben in het beleid en een multidisciplinair team dat in ontwikkeling is... Dat is waarvoor jij warm loopt!

Dit deelgebied biedt verschillende activiteiten aan die gericht zijn op o.a. het herstellen van dagritme, werkstructuur, sociale contacten, participatie en zelfredzaamheid.
Het zoeken naar kansen en mogelijkheden voor onze cliënten, zowel binnen als buiten deze GGZ instelling in de regio van Hengelo en Enschede. Om dit te realiseren werk je samen met de verschillende zorglijnen binnen deze instelling, maar ook met externe partners, die op dit terrein een stimulans kunnen bieden aan de doelgroep.
Als verpleegkundig specialist ggz, (SPV), ben je creatief in het zoeken naar passende behandelmogelijkheden, waarbij je de context waarbinnen de cliënt functioneert meeneemt in je aanpak. Waar mogelijk help je mensen met hun stoornis om te gaan.
Je werkt autonoom en doelgericht en ondersteunt collega’s van verschillende disciplines in hun groei en ontwikkeling door het delen van kennis en het geven van coaching.
Dit doe je met respect voor ieders eigen professionele verantwoordelijkheid.

Jij hebt

 • Een diploma Verpleegkundig Specialist GGZ en bent BIG geregistreerd;
 • Een enthousiaste en flexibele werkhouding met een nuchtere insteek;
 • Een lange adem, je werkt gericht naar het beoogde doel en wijkt niet voor tegenslag, het motiveert je juist om door te zetten.

Jij bent

 • Makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner;
 • Doortastend, actief en gestructureerd;
 • Open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Onze opdrachtgever is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. Zij zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. De cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. Ze zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar ze voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Ruimte om jezelf professioneel te ontwikkelen en verpleegkundige collega’s te coachen.
 • Samenwerken met gedreven collega professionals.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s.
 • Werken in een financieel gezonde organisatie.
 • Een tijdelijke dienstverband voor minimaal 16 uur (in overleg met jou) met de intentie om aansluitend een vaste aanstelling aan te gaan.
 • Salaris tussen € 3.465 en € 5.439 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).