Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundig specialist GGZ / regiebehandelaar

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Zaandam
Opleiding
WO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003893

Ben je verpleegkundig specialist GGZ en op zoek naar een functie als regiebehandelaar? En zoek je een werkplek waarbij je jouw expertise en al je bevoegdheden als verpleegkundig specialist GGZ in kunt zetten? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ voor 16 tot 36 uur per week in Zaandam. De doelgroep bestaat uit cliënten met een chronische psychiatrische stoornis.

In je functie als verpleegkundig specialist in de psychiatrie ben je hoofdbehandelaar en ben je verantwoordelijk voor opnames, indiceren, diagnostiek, zorgcoördinatie, medicamenteuze interventies en het opstellen en evalueren van behandelplannen. Je ondersteunt en coacht collega’s binnen het team en levert een actieve bijdrage aan het verbeteren van kwaliteit, beleidsontwikkeling, verbetering van de interne werkprocessen en afstemming met interne en externe partijen, om de kwaliteit van de behandeling te optimaliseren.

Als verpleegkundig specialist GGZ kun je goed samenwerken en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag multidisciplinair met o.a. psychiaters, collega verpleegkundig specialisten, externe instanties en hulpverleners. Je bent in staat om klinisch te handelen en je houd jouw vakkennis op peil door bijvoorbeeld het volgen van cursussen, congressen en symposia en het bijhouden van de literatuur.

Deze functie is interessant voor je als je zowel op cliëntniveau als organisatieniveau mee wilt denken en een innovatieve en ondernemende omgeving wilt werken. In jouw rol als verpleegkundig specialist heb je alle ruimte om jouw beroepsmogelijkheden en bevoegdheden in te zetten.

 • in bezit van een diploma HBO verpleegkundige aangevuld met de opleiding verpleegkundig specialist GGZ;
 • geldige BIG-registratie;
 • bekend met specifieke zorgindicaties binnen deze doelgroep;
 • beschikbaar voor minimaal 16 en maximaal 36 uur per week voor de locatie in omgeving Haarlem;
 • in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Onze opdrachtgever heeft verschillende locaties in de omgeving van Amsterdam en Zaandam. Er worden verschillende vormen van psychiatrische hulpverlening aangeboden aan verschillende doelgroepen in zowel klinische als poliklinische settingen.

Voor deze opdracht kom je te werken op een gesloten afdeling van een vervolgkliniek voor volwassenen met cliënten met een chronische psychiatrische aandoening. Binnen de organisatie zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Je werkt volgens de nieuwste inzichten, zodat elke cliënt de best passende behandeling krijgt. In deze academische werkomgeving is wetenschappelijk onderzoek stevig verankerd en komen onderzoek, zorg en opleiding samen. Je komt te werken in een inspirerende en lerende werkomgeving binnen een team van bevlogen collega’s. Kenmerkend in de werkwijze is de persoonlijke aanpak naar individueel herstel van cliënten.

Momenteel zijn we op zoek naar een groot aantal medewerkers voor onze opdrachtgevers. Wil je meer inzicht krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière? Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 • salariëring conform cao GGZ schaal 65 (tussen de € 3820 en € 5126 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • mogelijkheid om direct in dienst te treden bij de opdrachtgever en een contract voor onbepaalde tijd te krijgen, of mogelijkheid om de opdracht op interim basis te vervullen, de termijn van de opdracht is in overleg;
 • beschikbaar voor minimaal 16 uur per week tot maximaal 36 uur per week;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • een tegemoetkoming in de reiskosten;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Als we tot overeenstemming komen, nodigen we je uit op onze vestiging voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan vandaag nog door je CV en motivatie naar ons te sturen.
Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.