Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verpleegkundige Corona

Start People Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Leiden
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0045373

Jij houdt je bezig met de coaching van medewerkers die het bron- en contactonderzoek uitvoeren. Als centraal aanspreekpunt krijg je medisch inhoudelijke vragen en bijvoorbeeld advies vragen omtrent het uitvoeren van een onderzoek. Medewerkers BCO (Bron- en Contact Onderzoek) die vragen hebben voortkomend uit bron- en contactonderzoek en clusters, het monitoren aan interne en externe mensen. Dat doe je op verbindende en coachende wijze waarbij je voldoende aandacht hebt voor de variëteit van ieder individu en het tempo dat past bij de veranderingen.

Je staat in nauw contact met de corona arts en artsen en verpleegkundigen van het team algemene infectieziekten bestrijding, over bijzonderheden die er die dag gebeurt zijn. Je rapporteert aan de teamleider Bron- en Contactonderzoek. Je signaleert mogelijke risico’s en/of knelpunten en schakelt hiervoor met de artsen of andere betrokkenen binnen de organisatie.

Verder anticipeer je en stuur je bij op landelijke en regionale ontwikkelingen en RIVM richtlijnen die van invloed zijn op werkprocessen en de personele inzet. Je houdt de documentatie, zoals informatiebrieven voor patiënten en diens contacten en werkinstructies voor onze medewerkers up-to-date via SharePoint, in samenspraak en onder supervisie van AIB artsen en verpleegkundigen.

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de instructiedagen voor nieuwe medewerkers. Je levert je input voor het geven van training en opleiding, nascholing aan de (niet medisch geschoolde) medewerkers BCO. Je verzorgt ook zelf onderwijs en/of nascholing.

Dit alles ga je doen vanuit de standplaats Leiden. De standplaats is goed aan te reizen vanuit Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Om succesvol deze functie te kunnen uitoefenen beschik je over goede communicatieve, coachende en digitale vaardigheden. Daarnaast ben je flexibel, stressbesteding en bovenal gericht op de samenwerking. Voldoe je daarnaast aan de onderstaande voorwaarden, dan ontvangen we heel graag je sollicitatie:

  • Je hebt een afgeronde HBO V opleiding;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan als verpleegkundige;
  • Je hebt een verbindende en coachende stijl en je toont het vertrouwen op de expertise en ambitie van je mensen die BCO uitvoeren;
  • Je denkt in scenario’s en je weet je staande te houden in een sterk veranderende omgeving;
  • Verder vind jij het, niet erg om af en toe in het weekend te werken of bereikbaar te zijn.

De RVE (Resultaat Verantwoordelijke Eenheid) Corona is een tijdelijke afdeling binnen de RDOG Hollands Midden, waar het landelijke beleid ter bestrijding van het coronavirus efficiënt, effectief en gestructureerd wordt uitgevoerd. De focus van de RVE ligt op de kerntaken van de COVID-19 bestrijding; de medische en epidemiologische bestrijding van de ziekte, testen van burgers en specifieke doelgroepen, bron- en contactonderzoek om de ziekte op te sporen, advisering naar burgers en instellingen en het vaccineren.

  • Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris minimaal €2.484 (aanloopschaal 8) en maximaal €4.048,- (functieschaal 9) bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week;
  • Een tijdelijk dienstverband tot september 2021, met de mogelijkheid tot verlenging afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
  • Je kan zowel (24-36 uur) parttime als fulltime aan de slag bij ons.