4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundige in het ziekenhuis

Start People Medi Interim Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7310000054

Ben jij gedreven in je werk? Is jouw motivatie om te zorgen ten top? Ben jij gemotiveerd om te werken in een ziekenhuis? Ben jij A-verpleegkundige of HBO-V’er? Ben je opzoek naar een baan in de stijl van onze moderne tijd?

Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen die zich op basis van hun werkervaring willen onderscheiden en van alle markten thuis willen zijn. Je zal werkzaam zijn binnen de door jou geselecteerde ziekenhuizen in Amsterdam, Je deelt je eigen rooster in en beslist zelf per week hoeveel dagen je werkt. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals parttime, fulltime, flexibele en vaste opdrachten.

Heb jij altijd al interesse gehad in het ziekenhuiswezen maar weet je niet precies welke afdeling het beste bij jou past? Dan is dit de perfecte manier om dit te onderzoeken! Solliciteer nu! Of neem voor vragen contact met ons op via 020-463.74.21 of 5744@startpeople.nl

 • Je bent in het bezit van een diploma tot A-verpleegkundige of HBO-V
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je houd van een aanpakken en je hebt passie voor de zorgbranche
 • Je bent betrouwbaar
 • Je heeft een geldige BIG registratie.
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen.

Indien je niet aan bovengenoemde eisen voldoet wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen

Start People Medi Interim, onderdeel van USG People, is als intermediair al meer dan 30 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Start People Medi Interim aan het werk. Start People Medi Interim beschikt over een rijk geschakeerd palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement. Combinaties van deze ‘flexibele bouwstenen’ stellen Start People Medi Interim in staat op elk arbeidsmarktvraagstuk een passend antwoord te geven. Start People Medi Interim kent een uitgebreid netwerk van vestigingen met een landelijke dekking.

 • De mogelijkheid om je werkervaring uit te breiden als verpleegkundige binnen het ziekenhuiswezen.
 • Diverse dienstverbanden mogelijk, zoals een tijdelijk dienstverband en vast dienstverband.
 • Een marktconform salaris.
 • Functiegerichte scholing zoals; Medicatie, Wondzorg, Voorbehouden handelingen , til- en transfertechnieken en reanimatie,
 • Een account voor Goodhabitz, onbeperkt toegang tot online trainingen
 • Reiskostenvergoeding conform CAO.
 • Pensioenopbouw conform CAO