Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundige Jeugdgezondheidszorg parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0007168

In deze parttime functie als ambulant verpleegkundige bied je preventieve en sociaal-medische zorg en pedagogische ondersteuning aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar of 12-19 jaar. Je bent als jeugdverpleegkundige onderdeel van een team jeugdgezondheid en je stemt je werkzaamheden af met je collega's. Je werkt vraag verhelderend, leidt toe naar zorg en biedt waar nodig lichte opvoedkundige ondersteuning aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar of 12-19 jaar. Ook geef je voorlichting en advies, instructie en begeleiding aan individuele ouders en kinderen en eventueel aan groepen. Deze werkzaamheden doe je voornamelijk op het consultatiebureau, de peuteropvang of op scholen. Het signaleren van knelpunten en ontwikkelingen behoort ook tot je taak als JGZ verpleegkundige. De functie van verpleegkundige jeugdgezondheidszorg is voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Diploma HBO-V en geldige BIG-registratie;
Kennis van recente ontwikkelingen op het gebied van JGZ is een pre;
Ervaring in het geven van groepsvoorlichting;
Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer;
Bereidheid om eventueel meer uren te werken;
Passieve beheersing van de Friese taal is een pre;
In het bezit of in aanvraag van een VOG.

Je gaat werken als verpleegkundige in de Jeugdgezondheidszorg bij een organisatie in Leeuwarden. Wil je uitsluitend doordeweeks werken en tijdens kantoortijden? Via Start People Medi Interim is dat mogelijk. De uren kun je flexibel over de dag verdelen waardoor het goed gecombineerd kan worden met je thuissituatie. Deze dynamische werkomgeving heeft volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen op diverse vlakken.

  • Salariering conform CAO CAR UWO schaal 8 (tussen €2335,- en €3376,- op basis van een 36 urige werkweek;
  • Vaste werkdagen passend bij jouw voorkeuren en prive situatie;
  • Pensioenregeling;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leerzame trainingen en cursussen te volgen;
  • Reiskostenregeling conform CAO CAR UWO;
  • Sollicitatiebegeleiding.