4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundige Justitiële inrichting/ parttime

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Leiden
Opleiding
Overig
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7292000458

Verantwoordelijkheid, het indelen van je eigen dag en het runnen van je eigen patienten dossiers. Dat trekt jou wel!

Geen dag is hetzelfde en geen patiënt is hetzelfde. De gedetineerde hebben veel uiteenlopende klachten waardoor jij je nooit verveeld. Waar de 1 een goed gesprek of advies nodig heeft, heeft de ander meer langdurige zorg nodig voor bijvoorbeeld verslavingsproblematiek. Daarnaast verwerk je alle informatie in het systeem. Dit alles doe je volledig gebaseerd op je eigen tijdsindeling. Jij bepaalt of je het spreekuur juist 'sochtend of smiddags Houdt. Voor de administratieve taken en de bezoeken visa versa.

Jij staat je mannetje wel. Wanneer iemand verbaal intimiderend overkomt, weet jij daar goed mee om te gaan en kun je dit relativeren. Je bent betrokken maar weet ook goed waar jouw grenzen liggen. Je kunt goed omgaan met diverse doelgroepen en weet humor in te zetten. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandigheid 1 van jouw sterke eigenschappen.
Verder:

 • beschik jij uiteraard over je diploma voor verpleegkundige niveau 4 of HBO-V;
 • ben je BIG geregistreerd;
 • kun jij een relevante VOG verkrijgen;
 • Ben je minimaal 24 en maximaal 36 uur per week beschikbaar.

Je komt te werken in een penitentiaire inrichting van Justitie. De locatie is goed bereikbaar vanuit Leiden, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Den Haag en Utrecht. Naast het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen wordt er ook zorg gedragen voor de gedetineerden. Dit is de taak van de verpleegkundige met uiteraarde benodigde ondersteuning van verschillende collega's.

 • salaris conform CAO BBRA schaal 8. Dit is maximaal €3.452,47 bruto per maand (op basis van fulltime dienstverband);
 • functie-gerelateerde bijscholing zoals medicatietraining, of BHV cursussen;
 • onbeperkt toegang tot Goodhabitz waar je persoonlijke e-learnings kunt volgen;
 • reiskostenvergoeding conform CAO;
 • een vaste contactpersoon;
 • een tijdelijk contract voor 6 maanden waarna we in gesprek gaan over verlenging;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.