Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verpleegkundige Mobiele Testteam Parttime

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0026890

Vanuit een particuliere organisatie verzorg jij als verpleegkundige Covid-19 testen bij grote organisaties en bedrijven in Groningen. Dit zal gebeuren in mobiele testteams die zowel bij de organisatie als de werknemer van de organisatie langs zullen komen. Als BIG-geregistreerd verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de afname van de testen en de afgifte bij de laboratoria. De organisatie zorg in samenwerking met de laboratoria dat de uitslag binnen enkele uren bekend is. Als verpleegkundige kun je elke dag een aantal uur werken voor een totaal van 20 uur per week (parttime).

Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige
Je bent in het bezit van een rijbewijs (eigen vervoer is een pré)
Je bent van ma t/m vrijdag beschikbaar voor 20 uur per week
Je bent zeer zelfstandig en kunt met hoge druk omspringen

Je komt te werken voor een nieuwe en (nog) kleine particuliere organisatie opgericht door artsen. Zij verzorgen projecten bij bedrijven die alles te maken hebben met gezondheidszorg. Het huidige project heeft alles te maken met de huidige status rondom Covid-19. Je zal de eerste maanden gedetacheerd worden waarna een eventuele overname door de organisatie zelf mogelijk is.

Wij bieden jou een interessante en zelfstandige functie binnen een nieuwe opbloeiende organisatie. In eerste instantie een tijdelijk dienstverband op basis van detachering voor een bepaalde tijd, hoewel een overname niet uitgesloten zal worden. Op basis van 40 uur kun je een salaris verdienen tot €3.500 euro per maand. Meer weten?
Neem contact op met de vestiging. Dat kan per mail 5706@startpeople.nl of per telefoon: 0592 - 338 337