Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundige mobiele testteams parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028903

Vanuit een particuliere organisatie verzorg jij als verpleegkundige Covid-19 testen bij grote organisaties en bedrijven. Dit zal gebeuren in mobiele testteams die zowel bij de organisatie als de werknemer van de organisatie langs zullen komen. Als verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de afname van de sneltesten. Door gebruik te maken van deze sneltest is binnen 30 minuten de uitslag bekend.
De organisatie op zoek naar een parttime verpleegkundige die flexibel inzetbaar is. De organisatie zoekt in zowel Deventer, Zwolle en Enschede nieuwe medewerkers. We ontvangen bij je sollicitatie graag voor welke regio je in aanmerking wil komen.

Je bent verpleegkundige (bijvoorkeur BIG geregistreerd)
Je bent in het bezit van een rijbewijs (eigen vervoer is een pré)
Je bent flexibel inzetbaar bijvoorkeur voor minimaal 8 uur in de week
Je bent zeer zelfstandig en kunt met hoge druk omspringen

Je komt te werken voor een nieuwe particuliere organisatie welke opgericht is door artsen. Zij verzorgen diverse projecten bij bedrijven en instellingen die alles te maken hebben met gezondheidszorg. Het huidige project heeft alles te maken met de huidige status rondom Covid-19. Zij bieden voor organisaties groter dan 50 medewerkers de mogelijkheid om hen te testen buiten de GGD om. Ze gebruiken hiervoor sinds deze week sneltesten waardoor de opdrachtgever al binnen 30 minuten de uitslag heeft.

Wij bieden jou een interessante en zelfstandige functie binnen een nieuwe opbloeiende organisatie. In eerste instantie een tijdelijk dienstverband op basis van contract voor een bepaalde tijd,
Het salaris bedraagt € 20,19 bruto per uur en de bruto reiskostenvergoeding bedraagt €0,33 per kilometer indien je gebruikt maakt van je eigen auto.

Meer weten?
Neem contact op met de vestiging. Dat kan per mail 5718@startpeople.nl of per telefoon: 088-0045802