Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundige psychiatrie nachtdienst

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Bennebroek
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7289000579

Houd je van dynamiek en wil je werken op een afdeling waar veel ruimte is voor eigen inbreng, ideeën en vernieuwingen? En wil je graag werken in de specialistische ouderenzorg binnen de psychiatrie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Verpleegkundige psychiatrie voor 8 tot 36 uur per week voor de locaties in Alkmaar en Hoorn. Als psychiatrisch verpleegkundige ga je werken op de kliniek voor ouderenopname.

In je functie als psychiatrisch verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding voor de aan jou toegewezen cliënten. Je onderhoudt contacten met familie en overige zorgverleners. De cliënten hebben zowel psychiatrische als somatische zorg nodig en je voert verpleegtechnische handelingen uit, hoewel deze in de nachtdienst zeer beperkt zijn. Er wordt veel samengewerkt met het nabij gelegen ziekenhuis.

De opdracht op de kliniek voor ouderenopname is in eerste instantie voor 3 maanden, waarbij we zowel fulltime als parttime mogelijkheden hebben. Het is mogelijk om een of meerdere vaste nachtdiensten te werken of mee te draaien in het rooster. Ben je veel beschikbaar de komende periode en werk je graag in de nachtdienst? Ook dan komen we graag in contact met je!
Na afloop van de opdracht gaan we graag met je in gesprek over een vervolgopdracht. Verder hebben we volop mogelijkheden om aan de slag te gaan bij andere GGZ instellingen.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.

 • een diploma Verpleegkundige MBO of HBO;
 • affiniteit en ervaring met de doelgroep ouderenpsychiatrie;
 • beschikbaar voor 8 tot 36 uur per week voor de locaties in Alkmaar en/of Hoorn;
 • beschikbaar voor nachtdiensten;
 • bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen horende bij de functie;
 • in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Onze opdrachtgever heeft verschillende locaties in Alkmaar en omgeving. Er worden verschillende vormen van psychiatrische hulpverlening aangeboden aan verschillende doelgroepen in zowel klinische als poliklinische settingen. Voor deze opdracht kom je te werken op een kliniek voor ouderenopname in Alkmaar en/of Hoorn.

Vol energie, toewijding en enthousiasme zetten wij ons dagelijks in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als bemiddelaar voor opdrachtgevers en professionals in de zorg- en welzijnssector. Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 • salariëring conform cao GGZ schaal 45 (tussen de € 1843 en € 3135 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • mogelijkheid om fulltime of parttime te werken;
 • we starten met een tijdelijk dienstverband van 3 maanden, maar gaan graag een langdurige samenwerking aan;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden;
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem vrijblijvend contact op of stuur je (open) sollicitatie.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.