Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundige - uren bespreekbaar

Start People Goes

Standplaats
Terneuzen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0030738

In deze bijzondere tijd kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Wij zoeken verpleegkundigen die ondersteuning willen bieden in de werkzaamheden. Het is een drukke en heftige tijd en daarom zijn extra helpende handen meer dan welkom.

Er zijn mogelijkheden voor diverse afdelingen. onder andere de reguliere afdelingen, maar ook voor afdelingen met betrekking tot Covid-19. We gaan graag met jou kijken wat passend is en waar jij het beste tot je recht komt. Wellicht kun je dit werk combineren met je andere baan, alles is bespreekbaar. De intentie is wel om jou voor langere tijd in dienst te nemen.

Het maakt niet uit of je fulltime of parttime beschikbaar bent. Er zijn verschillende opties en we kijken graag met jou wat mogelijk is. Qua profiel vragen we wel het volgende van je:

  • Minimaal MBO-diploma Verpleegkundige;
  • BIG-geregistreerd;
  • Ervaring in de gezondheidszorg;
  • Bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.

Je gaat werken bij een ziekenhuis in Terneuzen. Overal kunnen ze extra hulp gebruiken, dus er zijn genoeg opties. Qua contract bekijken wij per situatie wat het meest gewenst is voor zowel jou als de betreffende organisatie.

Flexibele inzetbaarheid, op basis van jouw wensen. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Salaris conform FWG schaal 40/45;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding
  • Vergoeding van eventuele tolkosten;
  • Tijdelijk dienstverband met de intentie om een contract voor langere tijd aan te gaan.

Heb jij interesse om als verpleegkundige je steentje bij te dragen? Solliciteer dan snel met jouw CV en korte motivatie. Wij zullen vervolgens met jou contact opnemen.

Voor verdere vragen of opmerkingen zijn we te bereiken via onderstaande gegevens:
T: 0113 751 338
M: goes@startpeople.nl