Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verpleegkundige VVT ZZP

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Noordwijk
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028358

Wil jij je volledig richten op de zorg als ZZP-er? Via ons freelance systeem verzorgen wij voor jou de betaling en facturatie.

De ene week vier dagen werken en de andere maar twee? Of wil je adhoc een weekje vrij? Je bent daar als zelfstandige helemaal vrij in. Als HBO verpleegkundige kun jij als ZZP-er zelf je opdrachten kiezen. Afhankelijk van jouw interesse hebben wij opdrachten intra of extramuraal. Iedere client heeft een andere zorgvraag en hier weet jij altijd goed op in te spelen. Ook al werk je als ZZP-er, je hecht toch waarde aan het team gevoel. Je komt te werken in een multidisciplinair team van artsen, therapeuten en specialisten. Je behoudt je zelfstandigheid en flexibiliteit door zelf jouw rooster te kunnen bepalen.
Wij gaan graag met jou in gesprek om je wensen te bespreken!

  • Een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde (BIG geregistreerd);
  • Werkervaring in de zorg;
  • Een volledige inschrijving bij de KVK.

Heb je wensen m.b.t. je rooster? Maak ze kenbaar! Want als jij de balans houdt tussen werk en privé, hebben wij de beste kracht op de vloer staan!

Start People Medi Interim maakt deel uit van USG People en is al meer dan dertig jaar specialist in de bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang.

In regio Leiden werken wij samen met grote VVT organisaties en ziekenhuizen. Daarnaast hebben we veel mogelijkheden in de thuiszorg. We houden een uitgebreid intakegesprek waar we jouw wensen bespreken. Bij gewenste bemiddeling gaan we graag met je in gesprek over jouw ALL-IN tarief. We houden daarbij rekening met de ORT en reiskosten!

  • Wij screenen onze opdrachten op zelfstandigheid zodat er geen sprake is van verkapt werkgeverschap;
  • Je kunt gebruikt maken van onze digitale ZZP omgeving;
  • Jij bepaalt jouw tarief;
  • Parttime of Fulltime, jij bepaalt;
  • Een tijdelijk contract;
  • Altijd een vast contactpersoon bij Start People Medi Interim;
  • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz. Een cursus time management of wil je handiger worden in Excel?