Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Boxtel
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0006961

Heb jij kennis van dementie? En bied jij ouderen graag een veilig en geborgen thuis? Dan is deze vacature passend voor jou.

Je komt te werken in een kleinschalige woonzorg setting, waar de meeste bewoners een complexe zorgvraag hebben en dat maakt hun dagen soms uitdagend. Samen met je deskundige collega’s richt je de zorg in voor bewoners met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Daarnaast ben jij degene die voor plezier zorgt. Je gaat met de bewoners koken, genieten van muziek of helpt hen ontspannen in de binnentuin. De georganiseerde activiteiten zijn geliefd, al is het maar om er gezellig bij te zitten. Je stimuleert de goede sfeer en kunt echt iets betekenen voor de groep en individuen. Dit doe je samen met je collega's in een klein team. Wat de bewoner zelf kan of wil wordt door jou gestimuleerd.

Jij krijgt iedereen enthousiast ! Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daar omheen. Je bent een echte teamplayer en durft daarnaast ook het voortouw te nemen. Jij zorgt ervoor dat het welbevinden van de bewoners centraal staat.

Je bent in het bezit van Verzorgende IG diploma;
Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
Bij voorkeur ben je in bezit van een geldig BHV diploma of bent bereid om deze cursus op korte termijn te volgen op onze kosten;
Je kunt een VOG aanvragen, dit is een vereiste.

In het hartje van Boxtel ben je parttime werkzaam binnen een afdeling PG. De bewoners hebben ieder hun eigen appartement die uitkomen op een gezamenlijk huiskamer. Zo heeft iedereen zijn eigen privacy als daar behoefte aan is. De gezellige gezamenlijke huiskamers wordt gebruikt voor eet- en rustmomenten. Daarnaast worden ze ingezet voor ontspanningsactiviteiten zoals een krantje lezen, bordspelletje en het kijken van televisie.

Wij bieden jou een salaris conform de CAO VVT FWG 35 waarbij je je werkuren onderling kwan afstemmen.

  • Een tijdelijk dienstverband parttime voor 24-28 uur per week voor de duur van 6 maanden met kans op verlenging;
  • Toegang tot jouw eigen GoodHabitz account met meer dan 100 leuke en leerzame trainingen. Ontwikkel je op psychologisch gebied en versterk jouw persoonlijkheid.
  • Je krijgt onregelmatigheidstoeslag