Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG

Medi Interim Brabant

Standplaats
Roosendaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0063799

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de zorg, waarbij je gedurende je opleiding Verpleegkunde alvast praktijkervaring op kunt doen? Vanaf je 3e studiejaar kan jij al een bijdrage leveren aan het welzijn en de zelfstandigheid van de bewoners.

Als Verzorgende IG mag je zelfstandig zorgtaken uitvoeren en echt iets betekenen voor anderen. De taken waarmee je te maken zal hebben als Verzorgende IG bestaan onder andere uit: helpen met het aan- en uitkleden, hygiënische verzorging, ondersteuning tijdens de maaltijd en enkele eenvoudige verpleegkundige taken zoals het geven van injecties, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden. Deze taken moet je natuurlijk wel tijdens de praktijklessen en/of stages uitgevoerd hebben en met een voldoende afgetekend hebben. Naast alle zorgtaken is er nog voldoende tijd om een praatje te maken met de bewoners en om creatief bezig te zijn zoals: haken, breien, koekjes bakken etc.

  • Je volgt de opleiding Verpleegkunde;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar durft ook om hulp te vragen;
  • Je kan op verzoek een VOG verklaring aanvragen.

Ben je afgestuurd verpleegkundige of Verzorgende IG voel je dan ook welkom. Ook voor jou hebben we een toffe functie!

Deze organisatie in Roosendaal bestaat uit verschillende locaties voor wonen, de ouderenzorg en revalidatie voor iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte, ongeval of behandeling in het ziekenhuis. Als iemand zorg nodig heeft, raakt dat zijn leven vaak op een overweldigende manier. Voor deze organisatie is het besef leidend in het denken en doen. Naar de cliënt kijkend zien zij welke zorg en ondersteuning nodig is en hoe jullie dat samen kunnen organiseren. De passie van deze organisatie is: Het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen ze het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is. In deze werkomgeving is er ook veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Hier werken opgewekte, positieve mensen. Bij deze organisatie is het glas altijd halfvol.

Wij kijken graag met jouw mee naar de ideale werkplek die je kunt combineren met je studie. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en krijg je van ons een tijdelijk dienstverband met kans op verlenging en uitzicht op een vast dienstverband. Flexibiliteit in werkdagen en werktijden dus!
De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 (maximaal €18,18 bruto per uur) conform de CAO VVT. Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
Ook ontvang je reiskostenvergoeding conform de CAO VVT en heb je toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.

Wij gaan graag met jou hierover in gesprek. Daarom zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet en kijken we uit naar een kennismaking!
Bellen of mailen kan ook op: 088-0045806 of mediinterimbrabant@startpeople.nl.