Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG Corona VVT

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Leiden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0031949

Wil jij je als verzorgende IG inzetten tijdens de coronacrisis? Dan is deze functie wat voor jou! Wij zoeken een verzorgende IG voor een VVT Covid-unit. Op deze revalidatie afdeling worden ouderen met Covid-19 geplaatst die in het ziekenhuis opgenomen waren en nog niet voldoende hersteld zijn om naar huis te gaan. Ook kunnen ouderen hier terecht die niet meer thuis kunnen blijven i.v.m. Corona en niet in het ziekenhuis terecht kunnen. De afdeling heeft momenteel 20 bedden, bij nood kan dit aantal nog worden opgeschaald. Uiteraard werk je op deze afdeling volledig in beschermende kleding. Op deze afdeling draai je dag-, avond-, weekend- en nachtdiensten. Ben jij niet voor al deze diensten beschikbaar? Overleg dit dan met ons.

Draag jij deze ouderen een warm hart toe en wil jij hen de zorg bieden die zij nodig hebben? Lees dan snel verder!

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG op zak;
 • Je bent minimaal twee diensten per week beschikbaar, meer mag altijd;
 • Voor al onze opdrachtgevers vragen wij een VOG;
 • Ben jij ZZP’er, ook dan is deze functie interessant voor jou!

Je komt te werken op de Covid-afdeling gevestigd in hartje Leiden. Deze afdeling behoort tot een van de grotere VVT instellingen van de omgeving. De afdeling is opgezet in samenwerking met verschillende ouderenzorgorganisaties en ziekenhuizen in de omgeving. Je komt te werken op een noodafdeling en kunt op die manier helpen waar het Coronavirus het hardste heeft toegeslagen.

Start People Medi Interim maakt deel uit van USG People en is al meer dan dertig jaar specialist in de bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang.

Bij gewenste ZZP bemiddeling gaan we graag met je in gesprek over jouw ALL-IN tarief. We houden daarbij rekening met de ORT en reiskosten!

 • Jouw opdracht duurt 6 maanden, met kans op verlenging;
 • Jij krijgt een salaris conform CAO-VVT, schaal 35 (€2007,97 tot €2762,94 op basis van een 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding;
 • Jij krijgt de mogelijkheid om flexibele diensten te draaien;
 • Je krijgt een vast contactpersoon die met jou meedenkt over je wensen en de mogelijkheden;
 • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz, op het gebied van bijvoorbeeld timemanagement of mindfulness;
 • Jij kunt via Start People deelnemen aan praktijktrainingen om bijvoorbeeld je verpleegtechnische handelingen op te schonen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatie button. Wij nemen binnen 48 uur (ma-vr) contact met jou op.

Heb je vragen na aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Lisa Luesink of Charlotte Goudswaard via 071-5143145.