Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG Flexpool parttime

Start People Medi Interim Friesland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0043879

Ben jij een Verzorgende IG'er die graag écht iets wil toevoegen aan de zorg? Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste, zorgzame en flexibele IG'ers die onze flexpool komen versterken! Bij ons heb je zelf de regie waar en wanneer je wilt werken! Zelf bepalen of je dag-, avond,-, of nachtdiensten werkt? Bij ons is alles mogelijk!

Als Verzorgende IG'er in onze flexpool kom je te werken op verschillende zorglocaties door heel Friesland. Voor jou de unieke kans om te ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past en om overal een kijkje in de keuken te nemen. Samen met je collega's zorg en ondersteun je de bewoners. Je biedt de bewoners ADL zorg en verricht verpleegtechnische handelingen.

Ben je al enthousiast? Fijn, wij ook! Wanneer je de sollicitatieprocedure succesvol doorloopt, kunnen wij jou een fijne plek bieden in onze flexpool. Jij kan je beschikbaarheid helemaal zelf invullen en op basis daarvan zullen we jou diensten aanbieden. Zo heb je zelf volledig de regie over je eigen rooster. Het werken in onze flexpool is dan ook goed te combineren is met een eventuele studie, een tweede baan, hobby's of gezin.

Jij bent een zorgzame en zelfstandige Verzorgende IG'er waar jouw collega's op kunnen rekenen. Daarnaast:

  • ben jij in bezit van een MBO diploma Verzorgende IG niveau 3, of Verpleegkundige niveau 4;
  • ben jij bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen;
  • ben je flexibel beschikbaar en bereid om aan de slag middels het concept van een flexpool
  • beschik je bij voorkeur over een rijbewijs en eigen auto;

Je gaat aan de slag op locaties die gevestigd zijn door heel Friesland, bijvoorbeeld Leeuwarden, Sneek, Drachten of Wolvega. De locaties en afdelingen, waarbinnen je werkt kunnen verschillen van psyhco-geriatrie tot somatische afdeling en revalidatie. De doelstelling van de organisatie is om de bewoners zich thuis te laten voelen in een zo vertrouwd mogelijke, veilige omgeving. De zorg verlenen die een bewoner op dat moment nodig heeft, dat staat voorop voor deze organisatie. Streven is om de bewoner zoveel mogelijk nog zelfstandig te laten zijn en doen. De zorg wordt uitgevoerd door de zorgprofessionals van de organisatie. Dit in samenspraak met de familie, mantelzorgers, externe partners en vrijwilligers.

  • Een salaris conform CAO VVT (schaal 35 VVT, € 1838, - € 2668,- op basis van fulltime dienstverband) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Een onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (als je deze diensten kan en wilt werken);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Scholingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij als zorgprofessional bevoegd en bekwaam blijft in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en alle andere deskundigheid die erbij komt kijken op peil te houden;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij enthousiast en wil jij meer informatie over de functie? Je kan ons bereiken op 088-837 99 40 of mail naar 5703@startpeople.nl.
Kan jij niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop!