4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG | Herstelcentrum | Parttime

Start People Medi Interim Amersfoort

Standplaats
Groesbeek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003365

Voor de afdeling PG in een herstelcentrum zijn wij opzoek naar een Verzorgende IG voor gemiddeld 20 uur per week. Op deze afdeling verblijven patiënten met een psychogeriatrische zorgvraag als overbrugging voor doorplaatsing naar een instelling van hun voorkeur.

Binnen deze PG afdeling heb je te maken met verschillende patiënten met veel verschillende aandoeningen. Vanwege de vele afwisseling en dynamiek zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die goed kan inspelen op de situatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie ten behoeve van de patiënt. Je weet wat je doet en doet wat nodig is, daarom krijg je in deze functie veel eigen verantwoordelijkheid.

Als Verzorgende IG

 • Heb je een diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • Heb je affiniteit met herstelzorg op het gebied van psychogeriatrie;
 • Ga je op een respectvolle en gastvrije wijze om met de patiënten;
 • Weet je de patiënten te stimuleren in
 • de uitvoering van hun revalidatie;
 • Ben je beschikbaar om zowel overdag als ’s avonds en/of ’s nachts te werken;

Dit herstelcentrum is gevestigd in Groesbeek, omgeving Nijmegen. Een plek waar alles in het teken staat van herstel. Ze zijn gespecialiseerd in revalidatie- en herstelprogramma’s voor specifieke aandoeningen en daarop afgestemde behandelingen. Het herstelcentrum is opgedeeld uit verschillende praktijken waaronder, chirurgische revalidatie, interne revalidatie en neurorevalidatie.

 • Salariëring conform cao VVT schaal 35 (tussen de €1838,58 en €2668,96 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • Het betreft een parttime functie en je krijgt een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlening;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Wil jij graag het verschil maken voor mensen die de zorg keihard nodig hebben? En wil je een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en alle ruimte om je als professional te blijven ontwikkelen? Solliciteer dan direct! Voor vragen kun je bellen naar 088-0045810 of mailen naar 5731@startpeople.nl. Wij kijken uit naar een kennismaking!