Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG kleinschalig wonen

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Hoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003623

Ben je op zoek naar een baan waar je persoonlijke zorg en aandacht kunt geven? En wil je graag de beste zorg leveren en een thuis bieden aan cliënten in een kleinschalige woonvorm? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in omgeving Hoorn zijn we op zoek naar een Verzorgende IG kleinschalig wonen voor 20 tot 36 uur per week.

Op de locatie zijn vier woongroepen voor cliënten met dementie. Je bent betrokken bij de bewoners die allen verblijven in de gezamenlijke huiskamer. Aan deze huiskamer grenzen de appartementen waar de bewoners zich kunnen trekken voor de nachtrust. Zij hebben ook zelf een eigen wc en badkamer. Zij zullen dus de afdeling ook (bijna) niet verlaten. Je houdt je zowel bezig op het gebied van pg als met somatiek.

Bij de start van de dag ben je voornamelijk bezig met de persoonlijke verzorging van de bewoners. Zij moeten allen weer fris voor de dag verschijnen en afhankelijk van de persoonlijke zorgvraag zal je hier ook handelingen verrichten. Daarnaast is er ook een verpleegkundige die de ronde maakt. Je wordt ondersteund door een 'vliegende keep' die helpt bij de piekmomenten. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die als gastheer/-vrouw optreden en dagbesteding verzorgen. Samen runnen jullie het 'huishouden'. Ook de bewoners die hier nog toe in staat zijn zullen helpen met bijvoorbeeld huishoudelijke klusjes.

  • afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • woonachtig in de omgeving Hoorn;
  • vakbekwaam in voorbehouden en risicovolle handelingen..

Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Dat houdt in dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunt vragen.

Onze opdrachtgever is een organisatie met meerdere locaties in West-Friesland en is zowel actief in de thuiszorg als ouderenzorg. Voor deze opdracht kom je te werken op een kleinschalige woonvorm.

Start People Medi Interim is een arbeidsmarktspecialist in de gezondheidszorg met een landelijk netwerk. Vanuit onze vestiging in Haarlem bedienen wij opdrachtgevers in o.a. omgeving Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Hoorn, Den Helder en omliggende plaatsen. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Holland.

Heb je of volg je een zorg gerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Als je voor ons gaat werken dan krijg je daar natuurlijk ook wat voor terug.

Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een salaris tussen de € 1.838,58 en € 2.668,93 conform CAO VVT schaal 35 op basis van een fulltime dienstverband;
  • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 12 maanden;
  • zowel fulltime als parttime mogelijkheden om te werken vanaf 20 uur per week;
  • de mogelijkheid om te te blijven ontwikkelen door onbeperkte toegang tot online leeromgeving van GoodHabitz en mogelijkheid om trainingen te volgen om je deskundigheid op peil te houden, zoals tillen en verplaatsen, dementie en verpleegtechnische handelingen.

Ben je op zoek naar een functie waarin je zorg en begeleiding kunt bieden in een warme en vertrouwde omgeving? Grijp dan nu je kans en solliciteer vandaag nog.
Twijfel je nog over deze functie? Het is ook altijd mogelijk om vrijblijvend kennis te maken of vrijblijvend een of meerdere diensten mee te draaien.

Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.