Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG ouderenzorg Parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005149

Ben jij als Verzorgende IG toe aan een nieuwe leuke uitdaging waar aandacht voor het welzijn van de mens op nummer 1 staat? En je daarbij zelf niet uit het oog verloren word? Begin dan nu met het lezen van deze vacature te Wolvega en misschien begin jij al snel aan je nieuwe uitdaging!

Je gaat werken in een woonzorg centrum in Wolvega. In het gebouw zijn meerdere kleinschalige woonafdelingen waar mensen verblijven die allerlei vormen van dementie, somatische klachten of een combinatie hiervan hebben. De bewoners zijn verdeeld over de huiskamers, waarop maximaal 8 bewoners verblijven.

Als Verzorgende IG zal je tijdens jouw dienst altijd aanwezig zijn op de afdeling. De organisatie vindt het belangrijk dat er gewerkt wordt met bekende gezichten, zodat er een band op gebouwd kan worden en ook de zorgvraag beter behandeld kan worden. Je mag hier dan ook echt ''jezelf'' zijn.

Natuurlijk ga jij je bezig houden met de dagelijkse verzorging van de bewoners. Zo moeten zij uit bed gehaald worden en moet er op persoonlijke verzorging toegezien of er bij geholpen worden Jullie eten samen en je kan het vergelijken met het runnen van een huishouden.

De bewoners zullen deelnemen aan dagbesteding. De organisatie heeft innovatie technologie zoals een ''tovertafel'', waarbij de bewonders middels projecties op de tafel interactief bezig kunnen zijn. Ook hebben zij geluidsomgevingen gecreeerd, ter bevordering van de geestelijke gesteldheid. Natuurlijk kan er ook ouderwets pannekoeken gebakken worden of wordt er gedanst als groepsactiviteit.

Ondanks dat jij echt bij de groep in de leefomgeving van de bewoners verblijft, heb je ook collega's waar je nauw mee samenwerkt. Je staat er dus niet alleen voor. Op piekmomenten wordt er bijgesprongen door zowel collega's als vrijwilligers. Ook zal er een verpleegkundige aanwezig zijn voor de complexere verpleegtechnsiche handelingen. De organisatie is gebaseerd op korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden.

Het is belangrijk dat je zorgt vanuit je hart. en in staat bent om daar waar mogelijk een duurzame relatie op te bouwen. Je bent scherp en kan observeren.

  • Daarnaast is het vereist dat je minimaal een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3 hebt afgerond;
  • Je een Verklaring omtrent gedrag kan aanvragen.

Je komt te werken te Wolvega in een organisatie waar mensen echt op nummer 1 staan. Zij werken dan ook vanuit de mensen die hun intrek hebben genomen op de afdelingen. Zij hanteren het ''Herken wie ik ben'' model. Hier staan allerlei criteria in, welke aangehouden worden om de beste zorg te leveren.

Daarnaast hebben zij een keurmerk ontvangen voor beste werkgever. Zij zetten in op ontwikkeling van het personeel en vinden het belangrijk dat je vanuit je hart voor mensen zorgt. Daarom krijg je ook echt de ruimte om jezelf te zijn, hiermee wordt juist een menselijke omgang gestimuleerd.

Tot slot sturen zij aan op meedoen en beweging, ook vanuit het oogpunt om de vitaliteit te bevorderen en het progressieve verloop zo veel mogelijk te vertragen.

Als je voor ons gaat werken dan krijg je daar natuurlijk ook wat voor terug.

Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Jouw salaris komt in schaal 35 van de CAO VVT, het maximum uurloon hierin bedraagt €17,05;
  • Daarnaast krijg je een reiskosten vergoeding van maximaal €7,59 per dag;
  • Bieden wij jou allerlei cursussen aan die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Volg bijvoorbeeld de e-learning 'time management' of ontwikkel persoonlijk leiderschap. Je kan hier op eigen tempo cursussen volgen op een leuke interactieve manier, waarmee je zowel prive als in het werkveld een completer persoon kan worden.
  • Wij verzorgen alle scholing die je nodig hebt om jouw werk goed uit te kunnen voeren (Verpleegtechnische handelingen, Medicijnen, BHV, etc);
  • Het betreft een parttime functie van 24 uur, meer of minder uren is bespreekbaar;
  • Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract. Wij hebben de intentie om te verlengen.

Als je vragen heb dan mag je deze gerust stellen via 088-837 9940.
Wil jij werken in een organisatie waar zorg verder gaat dan alleen verzorgen? Solliciteer dan meteen en er wordt binnen een dag contact opgenomen!