Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG ouderenzorg parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0006714

Ben jij Verzorgende IG en wil je naast je huidige baan extra uren werken en je eigen werktijden kunnen bepalen? Dan is dat via deze weg mogelijk!

In Arnhem en omgeving zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor minimaal 8 uur per week. Deze locaties zijn ook goed bereikbaar vanaf Veenendaal, Wageningen en Nijmegen. Je komt te werken bij een innovatieve organisatie in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je werkzaamheden. Je verricht alle voorkomende handelingen en werkzaamheden die nodig zijn voor de verzorging en het welzijn van onze cliënten. Onder deze werkzaamheden vallen o.a. de verpleegtechnische handelingen zoals katheteriseren, wondverzorging en en medicatie delen. Ellke locatie heeft een huiselijk karakter zodat het zowel voor de cliënten als het team als thuis voelt.
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het werken via een andere organisatie dan kan je via deze weg een kijkje in de keuken nemen. Dit is prima te combineren met je huidige baan of bijvoorbeeld naast je studie. Je kan namelijk zelf je rooster bepalen en je werktijden aangeven d.m.v. een app. Wij zullen jou dan matchen met de aanvragen die binnen komen.

  • Jij hebt een diploma tot Verzorgende IG (niveau 3);
  • Je bent bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen die horen bij niveau 3;
  • Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring op verschillende werkplekken in te zetten
  • Je vindt het fijn om zelf te bepalen wanneer je wel niet niet beschikbaar bent

Binnen de flexpool van Start People Medi Interim is een leuk en enthousiast team van zorgprofessionals werkzaam in verschillende functies zoals verpleegkundige, verzorgende en helpenden.
Wil jij ook als een van deze zorgprofessionals de cliënten ondersteunen in hun dagelijkse levensbehoefte, zodat zij hun leven zoveel mogelijk kunnen leiden volgens eigen wensen?
Neem dan (vrijblijvend) contact op en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

  • Een salaris conform de CAO VVT schaal 35 (minimaal €1838,58 en maximaal. €2668,96 op basis van een 36-urige werkweek)
  • Vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslagen;
  • Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Scholingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij als zorgprofessional bevoegd en bekwaam blijft in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en alle andere deskundigheid die erbij komt kijken op peil te houden;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.

Past deze afwisselende en uitdagende baan goed bij wat jij zoekt? Laat ons dat dan weten! Je kan je gegevens achter laten via de "solliciteer" button. Wij zullen dan contact met jou op nemen en een afspraak met je inplannen om (onder het genot van een kopje koffie of thee) de mogelijkheden met jou bespreken.

Heb je nog vragen? Wij zijn te bereiken op 088-0045802 of via 5718@startpeople.nl