4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende-IG Parttime

Start People Medi Interim PU Groningen

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7259000157

Je gaat als Verzorgende-IG aan de slag binnen organisaties in de ouderenzorg in Assen en omgeving. Als Verzorgende-IG voer je verschillende taken uit. Onder de taken van een Verzorgende IG vallen het helpen met handelingen rond persoonlijke hygiëne van de cliënt (wassen, douchen, tanden poetsen), het verrichten van dagelijkse bezigheden (aankleden, eten, in en uit bed komen) en de voor een verzorgende-ig voorbehouden taken zoals het verzorgen van wonden, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen.
Als Verzorgende IG verricht je dus verzorgende en begeleidende taken bij cliënten. Je werkt volgens zorgplannen en in kleine teams. Soms op een groep binnen kleinschalig wonen, soms op een 'gang' op een somatische- of revalidatie afdeling.

Bij aanvang van je dienst, start je met een overdracht van de collega's die in de dienst voor jou gewerkt hebben. Na de overdracht ga je aan de slag. Afhankelijk van de dienst die je werkt, een late-, vroege- of nachtdienst, voer je de werkzaamheden uit die van je verwacht worden. Het kan zijn dat dit voornamelijk blijft bij het verzorgen van de cliënten en het delen van de medicatie. Het kan ook zijn, bijvoorbeeld binnen het kleinschalig wonen, dat je gaat koken met en voor de cliënten en je daarnaast verantwoordelijk bent voor het huishouden op die groep. Aan het einde van de dienst draag je weer over aan de volgende collega's en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Wanneer je als Verzorgende-IG aan de slag gaat via Start People Medi Interim, werk je op basis van flexibele inzet. Op basis van je beschikbaarheid en inzetbaarheid kijken we wat er bij jou past. Op basis daarvan gaan we met elkaar een contract aan voor bepaalde tijd. Jij zorgt ervoor dat je beschikbaarheid goed in onze app staat, wij zorgen er voor dat we je op passende openstaande diensten inplannen. Zo kun je zelf de regie houden over je rooster en werken wanneer het jou uitkomt. Dit maakt het werken als Verzorgende-IG via Start People Medi Interim goed te combineren met je gezin, hobby's en of andere werkzaamheden.

Als verzorgende-ig verwachten we van je dat je flexibel inzetbaar bent en affiniteit hebt met de ouderenzorg. Verder voldoe je aan onderstaande criteria:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma Verzorgende (IG) niveau 3 of ziekenverzorgende;
 • Je hebt recente werkervaring als Verzorgende;
 • In bezit van een auto is een pre;
 • Bevoegd en bekwaam in meest voorkomende voorbehouden handelingen;

Het aanvragen en overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de procedure.

De organisaties waarbij je komt te werken bieden ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. Men organiseert de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers helpen ze mensen hun leven te leiden, zoals ze gewend zijn. Er wordt woonzorg en verpleegzorg geboden in Assen en directe omgeving.

 • Een contact van minimaal 6 maanden parttime of fulltime. Ben jij langer beschikbaar dan bieden wij je de mogelijkheid tot een jaarcontract;
 • Een salaris op basis vab de CAO VVT ( schaal 35 VVT, € 1940, - € 2668,- op basis van fulltime dienstverband) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (als je deze diensten kan en wilt werken);
 • Reiskostenvergoeding van €3,27 per dag;
 • De mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering;
 • Op onze kosten kun je bijscholingsmogelijkheden volgen zoals: BHV en wondzorg.
 • Toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kan volgen als persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie.
 • Een leuke baan waarbij je zelf d.m.v. onze app, regie kunt houden over je eigen rooster!