4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005666

Heb jij kennis van dementie? En bied jij ouderen graag een veilig en geborgen thuis? Dan is deze vacature passend voor jou.

Je komt te werken in een kleinschalige woonzorg setting, waar de meeste bewoners een complexe zorgvraag hebben en dat maakt hun dagen soms uitdagend. Samen met je deskundige collega’s richt je de zorg in voor bewoners met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Daarnaast ben jij degene die voor plezier zorgt. Je gaat met de bewoners koken, genieten van muziek of helpt hen ontspannen in de binnentuin. De georganiseerde activiteiten zijn geliefd, al is het maar om er gezellig bij te zitten. Je stimuleert de goede sfeer en kunt echt iets betekenen voor de groep en individuen. Dit doe je samen met je collega's in een klein team. Wat de bewoner zelf kan of wil wordt door jou gestimuleerd. De afdeling is gestrat met het vormgeven van SocioTherapeutische Leefomgevingen. Deze leefomgevingen zijn gecreëerd om goed in te kunnen spelen op de individuele behoeftes van de bewoners, de gedragsproblematiek te verminderen en of te stabiliseren.

Jij krijgt iedereen enthousiast ! Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daar omheen. Je bent een echte teamplayer en durft daarnaast ook het voortouw te nemen. Jij zorgt ervoor dat het welbevinden van de bewoners centraal staat.

Je bent in het bezit van Verzorgende IG diploma of MBO verpleegkunde;
Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
Bij voorkeur ben je in bezit van een geldig BHV diploma of bent bereid om deze cursus op korte termijn te volgen op onze kosten;
Je kunt een VOG aanvragen, dit is een vereiste.

Je komt te werken bij een zorgorganisatie die zorg in kleine teams organiseert, met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers help je mensen hun leven te leiden zoals ze gewend zijn. Onlangs heeft deze zorgorganisatie het keurmerk voor Beste Werkgever 2018-2019 behaald waar ze heel trots op zijn. Je gaat aan de slag in een klein team waarmee een fijne en veilige leefomgeving gecreëerd wordt voor de bewoners.

Wij bieden jou een baan in een afwisslende en uitdagende functie in een enthousiast team. Je hebt zelf invloed op het rooster, want deze wordt samengesteld in overleg met je collega's.

Wat krijg je allemaal?:

  • Een salaris conform CAO VVT schaal 35, dit is maximaal €17,05 bruto per uur;
  • Een reiskostenvergoeding van max €7,59 netto per reisdag;
  • Een tijdelijk dienstverband parttime voor 24-28 uur per week voor de duur van 6 maanden met kans op verlenging;
  • Toegang tot jouw eigen GoodHabitz account met meer dan 100 leuke en leerzame trainingen. Ontwikkel je op psychologisch gebied en versterk jouw persoonlijkheid.
  • Je krijgt onregelmatigheidstoeslag;
  • De werklocatie bevindt zich in Wolvega, circa 10 minuten rijden vanaf Heerenveen.

Heb jij interesse in deze functie, druk dan op de button hieronder! Onze intercedent neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de vacature met je te bespreken.