Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG Parttime

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Valkenswaard
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0011656

Werken als verzorgende IG is echt teamwerk. Samen met je collega's van het behandelteam, je client en zijn of haar famlie werk je continue aan het verlenen van passende en dus cliëntgerichte zorg. Ieder mens is anders en heeft andere behoeftes. Soms is het aanpoten en dat vereist passie, omdat je altijd de best mogelijke zorg wilt verlenen. Warme zorg, met continue aandacht voor de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Maar het allerbelangrijkste is dat je de cliënt nét dat beetje extra geeft, dat zorgt voor kleine geluksmomentjes die het leven de moeite waard maken.

Wij zijn voor meerdere locaties in de regio Valkenswaard op zoek naar parttime nivo 3 IG-ers die een hart voor de zorg en daarmee ook voor de bewoners hebben. Ondanks alle drukte cq hectiek in je werk blijf je altijd persoonlijk en betrokken bij je bewoners. Je luisterend oor voor de bewoners is geen uitzondering op de regel, sterker nog het is gedrag wat van nature bij je past! Graag hebben wij telefonisch contact met jou om het verschil in de zorg bij onze opdrachtgever verder toe te lichten! Zie onze gegevens rechtsonder deze pagina of solliciteer direct!

Wij vragen voor deze parttimefunctie dat je in het bezit bent van een diploma verzorgende 3 IG. Daarnaast bieden wij je een contract tuseen de 12 en 20 uur per week. Zo kan je een mooie balans creëren tussen werk en vrije tijd. Naast een passie voor de zorg zoeken wij een team wat bij je past. Daarom zullen wij voor zover dit kan altijd een inwerkdag organiseren zodat je ook feeling krijgt met de bewoners en je collegae.

Ervaring als verzorgende IG is mooi meegenomen. Heb je geen ervaring? Niet erg. Die kun je opdoen. Als verzorgende IG ben je een belangrijke medewerker. Niet alleen voor de cliënt die op jou steunt. Nee, ook voor het team ben jij een waardevolle collega. Jij brengt kennis en ervaring mee op het ene gebied, jouw collega's op het andere. Samen vormen jullie een onmisbaar team. Samen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken met en voor mensen. Met gevoel én met professionaliteit. Met hart en hoofd zou je kunnen zeggen. Zij werken met mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun vak. Vakmensen die zichzelf blijven ontwikkelen en die de ruimte krijgen om te ondernemen. Om zo de zorg – met elkaar – te verbeteren.

Werken in de zorg is topsport, elke dag lever je topprestaties om bij te dragen aan zorg met ’n zachte g. Daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug, zodat we de energie houden om elke dag het beste uit elkaar en onszelf te halen.

– Een vast dienstverband;
– Een groep bewoners die niet kunnen wachten op jouw komst;
– Diverse ontwikkelmogelijkheden;
– Een team van collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten;
– Een salaris op basis CAO VVT conform FWG 35.