Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG Parttime

Start People Medi Interim Roermond

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0019997

Houd je van afwisselend werk en ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Heb jij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en wil jij werken in de regio Venlo/Tegelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Als verzorgende IG help je cliënten en bewoners met een zorgbehoefte. Dit gebeurt zowel in de thuissituatie, als in de intramurale setting. Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden tot het toedienen van medicijnen en het verzorgen van wonden. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden heb je vooral oog voor het algehele welbevinden van de mensen.

Kortom: een baan met volop variatie! Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en zelf beslissingen kunnen en durven te nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je stimuleert hun zelfredzaamheid in een veilige en prettige woonomgeving. In de contacten met familie en andere zorgprofessionals toon jij betrokkenheid en stel je je empathisch op. Je beseft dat je een belangrijke rol vervult die van directe invloed is op de levenskwaliteit van de bewoners.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?

Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s. Wij beseffen dat het hier om een pittige functie gaat die zowel lichamelijk als psychisch belast. Voor jou is dat juist de reden om te reageren. Jij ziet hier de uitdaging in en komt met jouw specifieke vaardigheden en open karakter echt iets brengen! Het team kijkt daarom ook echt uit naar je komst.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, niveau 3
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je past je gemakkelijk aan bij een nieuwe situatie of omgeving
  • Je kunt een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen

Hart voor mensen! Dat is wat ruim 8000 medewerkers en vrijwilligers van de organisatie met elkaar gemeen hebben. Het bieden van goede zorg aan cliënten staat bij hen hoog in het vaandel. De organisatie biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud.

  • Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband voor een parttime functie, uren worden bepaald op basis van jouw wensen en mogelijkheden;
  • Als Verzorgende IG schalen we je in conform cao VVT, FWG 35 met een maximaal bruto uurloon van € 17,05;
  • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz om jezelf door te ontwikkelen.;
    Omdat je zelf kunt bepalen wanneer, wat en hoe je leert, gaat het eigenlijk vanzelf!

Is dit dé vacature voor jou, druk dan op de knop "solliciteer direct" en ontvang op onze werkdagen (ma t/m vrij) binnen 24 uur een reactie op jouw sollicitatie!

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.