Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG Parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Wolvega
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0025808

Jij komt overdag te werken in een klein hecht team die er voor zorgt dan de ouderen met een psychogeriatrische aandoening in een veilige en fijne leefomgeving wonen. De dagdienst begint om 07:00 uur en eindigt om 15:30 uur. Het kan ook voorkomen dat je gevraagd wordt om een late dienst te komen werken, enige flexibiliteit is wenselijk.

Als team probeer je samen zo veel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren, door bijvoorbeeld samen met de bewoners de warme maaltijd te verzorgen. Wat de bewoner zelf wil en kan, wordt door ons gestimuleerd.

In samenwerking met je team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Je geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Door jouw persoonlijke contact weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoners een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Tevens ben je verantwoordelijk voor:

 • Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
 • Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen je bevoegdheid;
 • Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

De afdeling is bezig met het vormgeven van Sociotherapeutisch Leefomgeving binnen het team. Dit is gecreëerd om goed in te kunnen spelen op de individuele behoeftes van de bewoners en de gedragsproblematiek te verminderen en/of te stabiliseren.

Jij hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daar omheen. Jij krijgt iedereen enthousiast! In samenwerking met je team zorg jij ervoor dat het welbevinden van de bewoners centraal staat. Tevens durf jij het voortouw te nemen en ben je een echte teamplayer.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze zullen wij voor je aanvragen!

Wij bieden ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare ouderen met een intensieve zorgvraag. De zorg wordt georganiseert in kleine teams met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers helpen wij mensen hun leven te leiden, zoals ze gewend zijn.

Je komt te werken in Wolvega bij een afdeling waar mensen wonen met een psychogeriatrische aandoening die langdurige zorg nodig hebben. Je gaat aan de slag in een klein team waarmee een fijne en veilige leefomgeving gecreëerd wordt voor onze bewoners. Dit vinden wij belangrijk, net als het ervaren van een vorm van vrijheid ondanks het ziektebeeld.

Een baan in een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team. Jij hebt zelf invloed op het rooster, want deze wordt samengesteld in overleg met je collega’s. Verder bieden wij per direct:

 • Een tijdelijk dienstverband tot januari 2021 voor 20 uur per week
 • Een salaris op basis van de CAO VVT, schaal 35 (min. € 1940,- - € 2668,- op basis van een fulltime dienstverband) + de opbouw van vakantiegeld en verlofuren.
 • Een onregelmatigheidstoeslag op basis van de CAO VVT voor de weekenden, avonden en nachten.
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 7,56 netto per gewerkte dag
 • Mogelijkheden tot bijscholing op onze kosten zoals bijvoorbeeld een cursus BHV
 • Je komt te werken in Wolvega (circa 15 minuten reistijd vanaf Heerenveen of Steenwijk)
 • Voldoende parkeermogelijkheid bij de locatie
 • Een inlog voor een online trainingstool waarbij je door middel van e-learning cursussen kunt volgens zoals persoonlijke effectiviteit en time-management.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op via 088-8379940 of solliciteer via onderstaande button 'solliciteren'.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we de vacature met je door. Wij vertellen je over onze werkwijze en bespreken de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en zullen je uitnodigen voor een gesprek bij ons op de vestiging in Drachten.