Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG Parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Wolvega
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028185

Word je blij van het werken in de ouderenzorg? Vind jij het een leuke uitdaging om met zorgvragen bezig te zijn, waarbij ook enige complexiteit komt kijken? Voel jij je thuis in het werken met de PG doelgroep? Lees dan de vacature en misschien heb jij je binnenkort een leuke nieuwe uitdaging!

De afdelingen in dit mooie woon/zorgcentrum zijn ingedeeld in verschillende kleinschalige woongroepen. Er zijn gemiddeld 10 bewoners per groep woonachtig. De meest voorkomende ziektebeelden zijn dementie gerelateerde ziektebeelden.. Ook kan er een combinatie vorm zijn met Somatiek.

Er wordt gewerkt vanuit het kunnen van de bewoners. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, waarbij ook het jeugdsentiment aangehaald wordt. Zo worden er momentjes geprikt om liedjes uit 'de goede oude tijd' te neuriën. Ook zijn er bewoners die het leuk vinden om te helpen met klusjes in het huishouden. Een ander vindt het fijner om rustig in de hoek een boekje te lezen. Verder wordt er gebruik gemaakt van moderne technologie zoals bijv. een tovertofel.

De kleinschalige woonvormen hebben elk een eigen huiskamer. Hieraan gelegen liggen de slaapkamers. Deze hebben elk een eigen sanitaire voorziening. Er wordt gekookt op de huiskamer zelf. Je zal hierbij wel hulp krijgen van enkele bewoners of ondersteunend personeel.

Als je op de groep staat wordt je ondersteund door een verpleegkundige. Deze is niet vast aanwezig op de groep, Daarnaast zijn er ook een aantal ''vliegende keepers''. Deze bieden ondersteuning tijdens de piekuren.

Jij bent bevoegd om als Verzorgende IG aan het werk te gaan. vanzelfsprekend ben jij een zorgzaam persoon en wordt jij gelukkig als jij van betekenis kan zijn voor mensen.

Daarnaast:

 • Ben jij iemand die kan samenwerken;
 • Ben je begripvol en weet je ook om te gaan met minder leuke situaties;
 • Weet je op een (soms) creatieve wijze mensen in beweging te krijgen;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur een auto.

De organisatie waar je bij gaat werken heeft meerdere zorglocaties. De locatie waar jij komt te werken is gelegen in Wolvega, dit ligt op een kleine 10 minuten rijden vanaf Heerenveen. Het is een mooie en huiselijke locatie, waarbij ook een binnentuin is. Hier is ook een kleine kinderboerderij aanwezig.

De organisatie werkt met een model, waarbij er wordt gekeken naar wat iemand zijn of haar kunnen. De bewoners hebben dus voor een groot gedeelte zelf invloed op hoe hun dag er uit gaat zien. Hierbij is soms enige aansturing gewenst en het is niet de bedoeling dat deze wensen op aannnames worden gebaseerd. Je hebt dus veel contact met de bewoners en collega's.

Voor de functie van Verzorgende IG krijg je naast de reguliere arbeidsvoorwaarden ook leuke extra's.

Voor deze functie gelden de volgende voorwaarden:

 • Je krijgt een vast contactpersoon bij Start People;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring ligt jouw salaris tussen de €11,75 en €17,05 per uur;
 • Een reiskostenvergoeding van maximaal €7,80 per dag;
 • In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband van een jaar;
 • De functie is parttime voor 24 uren per week. Heb jij andere voorkeuren dan gaan we hier graag over in gesprek;
 • Je krijgt toegang tot jouw eigen GoodHabitz account! Hiermee heb je toegang tot meer dan 120 online trainingen, welke je geheel op eigen invulling kan volgen.
 • Als je bevoegd maar niet bekwaam bent dan helpen wij je graag om de handelingen weer op orde te krijgen. Wij zullen ervoor zorgen dat je hierin geschoold wordt, zodat je weer het werk kan gaan doen wat je leuk vindt! Wij zorgen er sowieso voor dat je er klaar voor bent om je werk goed uit te voeren.

Ben jij (binnenkort) toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie, deze verstuur je gemakkelijk via de solliciatie button! Wij nemen vervolgens binnen 2 werkdagen contact met je op, om je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Heb jij nog vragen over de vacature? Neem contact op via het telefoonnummer 088-8379940 of stuur een e-mail naar 5708@startpeople.nl

Tot snel!