Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG parttime

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Rosmalen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0009598

Heb jij die glimlach waar wij op naar op zoek zijn? Met andere woorden ben jij geboren om te zorgen voor anderen en ben je dan op je best! Reageer dan op onderstaande parttime funktie in de omgeving van Den Bosch.

Voor een speciale afdeling bij onze opdrachtgever voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), die naast lichamelijke beperkingen ook kampen met cognitieve- en/of gedragsproblematiek zijn wij op zoek naar die ene verzorgende IG met een glimlach.

Waarom? Omdat wanneer deze cliënten niet meer in staat zijn om thuis te blijven wonen, vinden zij een nieuw thuis op de afdeling waar jij komt te werken. Samen met de cliënt (en verwanten) maak je afspraken over de zorg. Je spreekt af wat de cliënt belangrijk vindt, hoe je met elkaar omgaat en wat je samen wil bereiken in de verzorging, behandeling en het leven van de cliënt.

Alle afspraken leg je vast in een zorgplan. Zo bepaalt de cliënt zelf hoe hij zijn leven wil leven. Je biedt elke dag een programma van activiteiten. De activiteiten vinden plaats op de afdeling, in de activiteitenruimtes en buiten het verpleeghuis.

Je ben een verzorgende die weet hoe je om moet gaan met bewoners met een NAH. Heb je dit niet dan wordt je hier op ingewerkt. Je hebt een opgeruimd karakter en het glas is altijd halfvol. Uiteraard ben je in het bezit van een diploma nivo 3 ig en heb je je skills op orde! Als je niet voldoet aan alle voorbehouden handelingen die nodig zijn om je werk uit te voeren op deze afdeling dan zorgen wij ervoor dat je de nodige training hiervoor krijgt.

Wat heb jij in huis?

Met je opgeruimde persoonlijkheid tover jij een lach op het gezicht van onze cliënten maar ook van jouw collega’s. Je doet er alles aan om de cliënten een thuis te bieden waarin men zich prettig voelt.

Je gaat werken in een toegewijd team en je bent goed in:

  • Multitasken. Je bent met meerdere bewoners tegelijk bezig en houdt altijd het overzicht. Je kunt snel ingrijpen als dit nodig is.
  • Persoonsgericht werken; je vindt het leuk om meer te weten over de achtergrond van de bewoners en dit te gebruiken in je benadering en begeleiding.
  • Structuur bieden en (persoonlijke) grenzen aangeven is een must.
  • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
  • Toewijding en flexibiliteit maar natuurlijk gunnen we je ook voldoende vrije tijd, net zoals jij dat jouw collega’s gunt.

Maar dat is nog niet alles:

  • Je krijgt positieve energie na een werkdag.
  • De begeleiding van clienten met onbegrepen gedrag zie jij als een uitdaging.

Zet jouw volgende stap bij onze opdrachtgever
Als Verzorgende 3-IG werk je bij onze opdrachtgever nauw samen met je collega’s. Op onze afdeling heerst een gezonde balans tussen humor en het werk in het team.

Als jij met jouw enthousiasme deze verantwoordelijkheid op je wilt nemen dan ben je onze opdrachtgever t aan het juiste adres! Je toekomstige collega’s ontvangen jou met open armen!

Wij bieden jou een flexibele baan die voldoet aan jouw wensen, dit kan zijn dat je het belangrijk vindt om zelf je uren in te delen! Verder bieden wij jou wij jou een salaris wat passend is bij deze functie. Je wordt ingedeeld conform de CAO VVT FWG 35 (max. €2762 bruto per maand o.b.v. 36 uur werken p/w). Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding en kom je in aanmerking voor diverse trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Dit doen we bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie als Verzorgende IG? Reageer dan vandaag nog door je cv en motivatie naar ons te sturen. Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via 5719@startpeople.nl of 076-5231430.