Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG parttime

Start People Medi Interim Brabant

Standplaats
Terneuzen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0042860

Ben jij degene die als verzorgende IG écht iets wilt toevoegen aan de zorg? Heeft een cliënt een zetje in de juist richting nodig? Doe jij dit met liefde? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze opdrachtgever binnen de ouderenzorg in de regio Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een part-time Verzorgende IG (niveau 3). Als verzorgende IG verricht je alle noodzakelijke handelingen bij de cliënten om het zorgproces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Je houdt de zorgplannen van iedere cliënt bij in ECD en past deze aan als het nodig is. Afhankelijk van je ervaring is het mogelijk dat je een specifiek rol krijgt binnen het team. Maak jij het dienstrooster? Of ben je liever het aanspreekpunt? Oftewel samen met je collega’s zorg jij ervoor dat iedere bewoner zich zo thuis als mogelijk voelt. Onze opdrachtgever heeft je nodig. Gewoon, omdat je onmisbaar bent en een belangrijke bijdrage aan de zelfstandigheid van de zorgvragers levert.

Onze opdrachtgever werkt elke dag hard voor de allerbeste persoonlijke zorg. En jij gaat daar op jouw manier maximaal aan bijdragen. Als verzorgende IG is het belangrijk dat:

 • Je zorgzaam bent en beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende IG, nivo 3.
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor alles op rolletjes loopt ;
 • Je hebt goede communicatie skills waardoor jij makkelijk kan schakelen tussen een praatje met een bewoner en een lastig gesprek met de familie;
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en organisatietalent om leuke activiteiten te bedenken en uit te voeren;
 • Je werkt op basis van gelijkwaardigheid en wilt elke dag nog iets leren.
  . Je bent part-time beschikbaar tussen 24 en 32 uur per week

Deze organisatie is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten: Terneuzen, Hulst, Sluis, Oostburg, Kloosterzande.
De locaties zijn ook goed bereikbaar vanuit Goes en Vlissingen
De organisatie biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderen zorg. Met deze verschillende onderdelen zijn ze in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van patiënt, client en bewoner. Zij verbeteren de gezondheid en het welzijn van de bevolking van Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten. Deze organisatie kent drie kernwaarden; Persoonlijk, vitaal en Samen!

 • Salariëring conform cao VVT schaal 35 (tussen de €2007,97 en €2762,34 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en
  werkervaring;
 • Tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot verlening;
 • De mogelijkheid om part-time te werken zodat je voldoende tijd overhoudt voor je gezin, studie , hobby.
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en
  cursussen te volgen.

Ben jij degene die klaar is voor deze uitdaging? Klik dan om de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
Bellen of mailen kan ook op: 088-0045810 of mediinterimbrabant@startpeople.nl