Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG thuiszorg

Start People Medi Interim Enschede

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005117

Ben jij als verzorgde ig graag onderweg? En wil jij graag met jouw zorg een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van jouw cliënten? Dan willen wij jou graag samenbrengen onze opdrachtgever!

Je springt iedere dag vrolijk op de fiets (of in de auto) op weg naar de volgende cliënt in en rondom Almelo en Rijssen. De zorgwensen en -behoeften van je cliënt staan centraal en je kijkt naar wat er wel mogelijk is vanuit huis. Elke cliënt is uniek en het verschil maken door persoonlijke aandacht is jouw doel!

Wat ga je doen?
Het observeren en begeleiden van je cliënten staat centraal. Je evalueert het zorgproces en bent sterk in rapporteren. Naast het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen, lever jij een bijdrage aan het scheppen, ontwikkelen en bevorderen van een passend leef- en behandelklimaat. Daarnaast ondersteun je de cliënten op sociaal en emotionele zin.

Als Verzorgende IG heb jij het volgende:

 • Gediplomeerd als Verzorgende IG;
 • In bezit van een rijbewijs;
 • Beschikt over een auto;
 • Aantoonbaar bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen;
 • Je hebt een VOG of bent bereid om deze aan te vragen;
 • Je bent gevaccineerd voor Hepatitis B.

De organisatie waar je werkzaam gaat worden staat ervoor om samen met de cliënten en hun naasten te zoeken naar optimale oplossingen. Een situatie wordt vanuit hun ogen altijd bekeken vanuit het besef dat elke situatie uniek is. Er wordt gedacht in oplossingen en ze vinden het belangrijk dat er zeker initiatief genomen wordt.

Start People Medi Interim, onderdeel van USG People, is als intermediair al meer dan 30 jaar aanwezig op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Dagelijks zijn vele duizenden zorgprofessionals via ons aan het werk. Start People Medi Interim kent een uitgebreid netwerk van vestigingen met een landelijke dekking. Wij bemiddelen zorgprofessionals naar een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities, want hoe belangrijk is het om met plezier naar je werk te gaan! Op deze manier brengen wij goede en gemotiveerde zorgprofessionals op het juiste moment in contact met onze opdrachtgevers. Zo voegen wij een unieke waarde toe aan mensen en organisaties.

Als Verzorgende IG kun wij jou het volgende bieden:

 • Een tijdelijk contract van minimaal drie maanden;
 • Bijscholingsmogelijkheden;
 • Je krijgt de mogelijkheid om via GoodHabitz online trainingen te volgen;
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding zodat jij alleen werkervaring opdoet bij passend opdrachtgevers;
 • Je kunt van ons heldere en duidelijke communicatie verwachten;
 • Afhankelijk van ervaringsjaren ligt het salaris tussen de €1838 en €2668 (FWG 35).

Wil je een werkgever die iets extra’s doet voor zijn medewerkers en altijd voor je klaarstaat? Solliciteer dan direct op deze vacature!