4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG Thuiszorg Parttime

Start People Medi Interim Den Haag

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7301000447

Zelfstandig wonen en leven in de eigen omgeving, dat is een wens van veel mensen. Als zelfstandig wonen minder vanzelfsprekend wordt, kan thuiszorg uitkomst bieden. Je bent onderdeel van een team verzorgenden en verpleegkundigen en bent samen verantwoordelijk voor de cliënten in een wijk in (de omgeving van) Rotterdam.

Als verzorgende 3-IG ben je zichtbaar in de wijk en zoek je samen met cliënten naar de beste oplossingen om ze zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Samen werken jullie aan de zelfredzaamheid van jullie cliënten en kijk wat er (nog) wel kan. Dit kan zowel parttime als fulltime.

  • je hebt het diploma Verzorgende IG;
  • je bent in staat zelfstandig te werken bij cliënten;
  • je bent in staat om afwijkende situaties te signaleren en rapporteren;
  • je kunt overzicht bewaren en prioriteiten stellen in complexe situaties;
  • je kunt op heldere en tactische wijze communiceren met cliënten, collega’s en mantelzorgers.

Er zijn tegenwoordig meer dan genoeg vacatures als Verzorgende IG. Wij vinden het belangerijk om te kijken wat jou drijft en daarom zoeken wij naar de juiste klik tussen jouw en de opdrachtgever.

Wij werken alleen met opdrachtgevers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Graag blijven wij met jou in gesprek over jouw werkzaamheden en ambities. Er wordt vooral veel waarde gehecht aan het feit dat jij je thuis voelt bij de organisatie en met plezier naar jouw werk gaat!

  • Salaris conform cao VVT met opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Scholingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij als zorgprofessional bevoegd en bekwaam blijft in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en alle andere deskundigheid die erbij komt kijken op peil te houden;
  • Tijdelijk dienstverband of een langdurige opdracht met uitzicht op vast;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Jouw contactpersoon voor deze vacature is Tedros
Tel: 015-2132965
Mail: 5741@startpeople.nl