Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG Thuiszorg Parttime

Start People Medi Interim Den Haag

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0004983

Klinkt geen nachtdiensten en een auto van de zaak als muziek in de oren? Ben jij ambitieus, wil jij jezelf continue verbeteren binnen je vakgebied en sta je open voor groei en ontwikkeling? Lees dan snel verder.

De opdrachtgever focust zich op ziekenhuis verplaatste, verpleegtechnische thuiszorg. De opdrachtgever biedt zorg aan cliënten die met behulp van medisch- en verpleegtechnische technologie eerder het ziekenhuis uit kunnen of door onze zorg pas later opgenomen hoeven te worden in het ziekenhuis.
Cliënten zijn doorgaans relatief kort in zorg bij de opdrachtgever, doordat de noodzakelijke technische hulpmiddelen van tijdelijke aard zijn. Vrijwel alle cliënten komen vanuit het ziekenhuis in zorg bij de opdrachtgever. De complexe verpleegkundige zorg gaat gepaard met de juiste verzorging.

De verpleegkundigen en VIG’ers stimuleren de zelf- en samenredzaamheid van cliënten. Zelfregie is de missie en zelfredzaamheid is onze visie. Wij werken met het principe van zorgverlening met de handen op de rug, we leren cliënten om zo snel mogelijk zelfstandig te worden. De juiste verzorging draagt bij aan de kwaliteit van het leven van de cliënt. De VIG’ers zijn samen met de verpleegkundigen verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de zorgtaken.

  • je hebt het diploma Verzorgende IG;
  • je bent in staat zelfstandig te werken bij cliënten;
  • je krijgt de beschikking over een lease-auto als je meer dan 30 uur per week (4 dagen per week) gaat werken;
  • je bent in staat om afwijkende situaties te signaleren en rapporteren;
  • je kunt overzicht bewaren en prioriteiten stellen in complexe situaties;
  • je kunt op heldere en tactische wijze communiceren met cliënten, collega’s en mantelzorgers.

Er zijn tegenwoordig meer dan genoeg vacatures als Verzorgende IG. Wij vinden het belangerijk om te kijken wat jou drijft en daarom zoeken wij naar de juiste klik tussen jouw en de opdrachtgever.

Wij werken alleen met opdrachtgevers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Graag blijven wij met jou in gesprek over jouw werkzaamheden en ambities. Er wordt vooral veel waarde gehecht aan het feit dat jij je thuis voelt bij de organisatie en met plezier naar jouw werk gaat!

Het hart staat voor ons bij Start People symbool voor gevoel én beleving. Het hart is ons kompas. Het illustreert de passie waarmee wij bij Start People werken en de manier waarop wij mensen willen verbinden. Wij zetten alles op alles om de ideale match tussen jou en de opdrachtgever te vinden. Start People Medi Interim maakt deel uit van USG People en is al meer dan dertig jaar specialist in de bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Start People Medi Interim beschikt over een breed palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot zzp.

  • CAO VVT- schaal 35. Maixmaal €2668,93 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Scholingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij als zorgprofessional bevoegd en bekwaam blijft in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en alle andere deskundigheid die erbij komt kijken op peil te houden;
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever met minimaal een jaarcontract of een vast contract;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Jouw contactpersoon voor deze vacature is Tedros
Tel: 015-2132965
Mail: 5741@startpeople.nl