Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende IG vaste locatie

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028140

Speel jij graag actief en creatief in op veranderingen in de wensen en behoefte van de bewoners? En werk jij graag op een vaste locatie? Lees dan snel verder.

Je komt te werken op een kleinschalige woonvoorziening in Arnhem waar het burengevoel groot is. Op deze locatie wonen mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie, mensen met een lichamelijke aandoening en mensen met het syndroom van Korsakov.

Als verzorgende IG ben jij het eerste aanspreekpunt en houdt daarnaast contact met familie en mantelzorgers. Verder heb je een coördinerende rol in de ondersteuning en zorg rondom een bewoner. Je speelt actief en creatief in op veranderingen in hun wensen en zorgbehoeften.

Samen met je collega’s zet jij je in voor een fijne woonbeleving voor de mensen die jij ondersteunt. Een breed en gevarieerd pakket van taken en verantwoordelijkheden, waarbinnen jij bepaalt hoe je ze invult. Je werktijden en -dagen zijn wisselend en stemmen we samen af op basis van jouw beschikbaarheid.

  • Je bent een sociaal mensen en werkt met veel plezier met ouderen, al dan niet met geheugen problematiek.
  • Richting je collega's ben je ondernemend en betrokken.
  • Afgeronde opleiding Verzorgende IG of gelijjkwaardig
  • Parttime beschikbaar voor minimaal 12 uur in de week.. Afhankelijk van je beschikbaarheid qua uren kijken we naar de mogelijkheden op de locatie.

.

Op deze locatie wonen mensen mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie, mensen met een lichamelijke aandoening en mensen met het syndroom van Korsakov. Het burengevoel is hier sterk aanwezig doordat de cliënten veel samen doen en elkaar tegenkomen in de binnentuin. Zorg en ondersteuning stemmen ze af op de wensen van de cliënt, want die heeft vanzelfsprekend zelf de regie over zijn leven.

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van minimaal 6 maanden. Uitbreiding hiervan is mogelijk op basis van jouw inzetbaar- en beschikbaarheid.
  • Een salaris op basis van de CAO VVT, schaal 35 (min. € 1940,- - € 2668,- op basis van een fulltime dienstverband) + de opbouw van vakantiegeld en verlofuren.
  • Een onregelmatigheidstoeslag op basis van de CAO VVT voor de weekenden, avonden en nachten (afhankelijk van je inzetbaarheid op de avonden, nachten en weekenden).
  • Mogelijkheden tot bijscholing op onze kosten zoals bijvoorbeeld een cursus BHV, reanimatie, of tilliften training.
  • Een inlog voor een online trainingstool waarbij je door middel van e-learning cursussen kunt volgen.
  • Een leuke, afwisselende en uitdagende baan.