Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende IG ZZP Parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024171

Werk jij als Verzorgende IG op ZZP basis? Zou je het fijn vinden als de opdrachten en de bijkomende administratie uit handen wordt genomen, zodat jij bezig kan zijn met het uitvoeren van je opdracht(en)? Lees dan verder en allicht kunnen wij iets voor elkaar gaan betekenen!

Jij bent zowel een Verzorgende IG als een ZZP'er en hebt voor dit vak gekozen om voor mensen te zorgen. Maar omdat je niet organisatie gebonden wilt werken heb je er voor gekozen om ZZP'er te worden.
Als ZZP'er heb je er meer verantwoordelijkheden naast gekregen. Zo moet je nu zelf zorgen voor het werk en voer je een administratie. Een saai en tijdrovend klusje. Allicht vind je het ook vervelend om te bellen met organisaties.

Start People Medi interim kan jou ontlasten in het voeren van admnistratie en het zoeken van nieuwe opdrachten. Wij gaan graag met je in gesprek om te horen voor welke opdrachten jij openstaat. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij staan er voor open om maatwerk te bieden. Lijkt het je iets? Neem contact op of informeer naar de mogelijkheden.

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen om via Start People Medi Interim als ZZP aan de slag te gaan. Wij hebben een speciale Freelance afdeling die de toetsing hiervoor doet. Deze afdeling weet alle ''in's en out's'' m.b.t. de regelgeving. Hierin worden ook jouw projecten en gefactureerde uren in geregisteerd.

De voorwaarden:

  • Je bent ingescherven als zelfstandige bij de KVK;
  • Je hebt een aansprakelijkheidsverzekering;
  • Je kan een VOG-verklaring overleggen/aanvragen;
  • Je hebt de kwalificatie om te werken als Verzorgende IG.

Jouw opdrachten worden verzorgd door Start People Medi Interim en worden ondergevracht bij onze Freelance afdeling. Via ons grote netwerk van zorgorganisaties zoeken wij opdrachten, passend bij jouw wensen. Wij leveren hierin maatwerk.
Onze Freelance afdeling heeft alle kennis en expertise in huis met betrekking tot het werken als ZZP'er. Zo toetsen wij de opdrachten en zorgen wij ervoor dat er geen verkapt dienstverband ontstaat.

Ook wordt je ontlast in de administratieve handelingen. Zo kan jij gemakkelijk je uren via ons systeem invullen en zal via deze handeling ook de uitbetaling krijgen. Wij maken ook de factuur op en deze ontvang je middels reversed Billing).

De werklocatie kan Leeuwarden betreffen, maar inprincipe kunnen wij het voorzien in geheel friesland.

Naast het aanbod van verschillende ( Parttime ) opdrachten bieden we je de zekerheid dat je echt als zelfstandige aan het werk bent.

Wij verzorgen het volgende voor je:

  • Screening ZZP opdracht;
  • Reversed Billing + een gegarandeerde uitbetaling binnen 30 dagen. Hierbij behoord een korter uitbetalingstermijn ook tot de mogelijkheden;
  • Digitale urenregistratie;
  • Een projectcontract confrom de eisen gesteld door de belastingdienst;
  • Een vast contactpersoon, vanuit Start People Medi Interim voor al jouw vragen op het gebied van ZZP;
  • Je krijgt een eigen GoodHabitz account, hiermee kan je meer dan 125 online trainingen volgen. Het aanbod is enorm uitgebreid en je bepaalt zelf wat je gaat volgen.

Heb jij behoefte aan meer informatie? Je kan ons bereiken via 088-8379940 of stuur een e-mail naar 5708@startpeople.nl.
Sta je open voor een kennismakingsgesprek? Laat dan je gegevens achter via de sollicitatieknop!