Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verzorgende Individuele Gezondheidszorg

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024580

Wil je werken met de nieuwste technieken en wil je graag persoonlijke aandacht geven aan je cliënten? Staat bij jouw de belevingsgerichte zorg centraal? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de locaties in de omgeving van Breda-Roosendaal zijn we op zoek naar een parttime ziekenverzorgende of verzorgende IG voor ca. 24 uur per week. De doelgroep bestaat uit cliënten met verschillende behoeften die wonen in een huiselijke en kleinschalige woonvoorziening.
In je rol als verzorgende individuele gezondheidszorg zorg je voor kwetsbare ouderen. Door o.a. hun dementie, eventueel gecombineerd met lichamelijke problemen, kunnen ze niet meer thuis wonen. Je ondersteunt hen op een liefdevolle manier bij de dagelijkse verzorging en verpleging, zoals douchen, eten of wondverzorging. Naast de lichamelijke zorg, controleer je lichaamsfuncties, zoals hartslag en temperatuur. Je verricht verpleegtechnische handelingen, zoals complexe wondverzorging, katheteriseren of het inbrengen van een sonde. Je onderhoudt contact met de cliënten, familie en mantelzorgers over de zorg en praktische zaken. Verder signaleer en rapporteer je veranderingen in de gezondheid of situatie van cliënt. Je stimuleert zoveel mogelijk redzaamheid van de cliënt.
In jouw rol als verzorgende IG is het belangrijk dat je makkelijk contact kunt maken en flexibel ingesteld bent. De stemmingen van jouw cliënt kunnen snel wisselen. Het is niet alleen belangrijk dat je goede zorg kunt leveren, maar dat je ook aandacht hebt voor de individuele wensen en behoeften van cliënten. Daarnaast kun je goed aansluiten bij de belevingswereld van de cliënten en ga je op een respectvolle manier met ze om.

Wat vragen we van jou?
Diploma MBO niveau 3 Verzorgende IG of Ziekenverzorgende;
Affiniteit met de doelgroep cliënten met dementie;
Bevoegd en bekwaam voor het verrichten van verpleegtechnische vaardigheden;
Beschikbaar tussen de 24 en 36 uur per week.
Wij nodigen kandidaten uit te reageren die full-ime of part-time beschikbaar zijn.
Daarnaast nodigen wij ook van harte kandidaten uit die beschikbaar zijn op ZZP-basis.

Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit houdt in dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt aanvragen en kunt overleggen bij indiensttreding.

Wij zijn op zoek voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Breda-Roosendaal die verschillende vormen van specialistische verzorging, verpleging en thuiszorg bieden op verschillende locaties in de omgeving. Je komt te werken in een team van betrokken, professionele en loyale collega’s. Indien je in een kleinschalige woonvorm komt te werken word je getracht een zo normaal mogelijk leven te laten leiden in een warme en veilige omgeving met huiselijke sfeer waarin bewoners zoveel mogelijk regie over hun eigen leven behouden. Elke woonvorm heeft een eigen, uniek karakter en eigen sfeer.

Vanuit onze vestiging in Tilburg zijn we verantwoordelijk voor de bemiddeling van zorgprofessionals in Noord-Brabant. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Wanneer jouw opdracht eindigt, zoeken we met je mee voor een nieuwe interessante opdracht aansluitend bij jouw specialisme, wensen en voorkeuren.

Wat bieden wij jou?
Inschaling in schaal 35 conform cao VVT (tussen de 1838,58 en € 2668,93 op basis van een 36-urige werkweek) aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
Mogelijkheden om de functie zowel parttime als fulltime in te vullen vanaf ca. 24 uur per week;
Een tijdelijk dienstverband met kans op verlenging of overname door de organisatie;
Tegemoetkoming in de reiskosten;
Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
Onbeperkt toegang tot een ruim aanbod aan online trainingen via GoodHabitz;
Functiegerichte bijscholing, zoals medicatie, voorbehouden handelingen, til- en transfertechnieken en BHV.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als verzorgende IG? Of wil je eens sparren over jouw mogelijkheden en vervolgstappen in jouw loopbaan? Grijp dan nu je kans en solliciteer vandaag nog! Voor interesse of meer informatie kun je contact opnemen via (0)76 5231430 of 5719@startpeople.nl