Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende Somatiek Parttime

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Weert
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0004131

"Zorgen moet je doen, niet maken." Met dit citaat start jij een nieuwe dag. Jij verzorgt cliënten met een chronische lichamelijke aandoening, zoals Parkinson, een longziekte als COPD of een beroerte, en je biedt hen gepaste begeleiding aan. Het geval kan ook een combinatie van verschillende aandoeningen zijn of van achteruitgang van het lichaam. Individuele begeleiding is van belang bij deze doelgroep en doordat jij als geen ander het vertrouwen van jouw cliënten weet te winnen maken zij kleine stapjes. Dit geeft jou veel voldoening.

Jouw hart gaat harder kloppen als het gaat om werken in deze mooie beweeglijke zorgwereld. Je hebt inlevingsvermogen, bent nauwkeurig en geduldig en je kunt goed prioriteiten stellen. Uiteraard heb je een diploma Verzorgende IG mbo 3. Ook kun je een VOG overleggen.

Onze opdrachtgever, gevestigd in de omgeving van Eindhoven, Venlo en Roermond, biedt zorg aan cliënten die door een beperking, een ziekte, ongeluk of ouderdom de hulp van anderen nodig hebben. Zij vinden het belangrijk dat iedere cliënt, hoe verschillend in de problematiek dan ook, in staat wordt gesteld om zijn of haar leven vorm te geven op de manier die voor de cliënt wenselijk is. Het maken van eigen keuzes en zelf de deksel op de kop hebben staat centraal. Dit maken zij waar door echte zorg op maat te leveren; er zijn vele mogelijkheden om kleinschalig te wonen. Wil de cliënt liever thuis blijven wonen? Dan wordt dat ook mogelijk gemaakt door het aanbieden van thuiszorg, dagbehandelingen en activiteiten.
Als Verzorgende IG kun je op alle facetten worden ingezet. Denk aan somatiek, psychogeriatrie en revalidatie. Werk je liever in de thuiszorg, op kleinschalig wonen of op een dagbehandeling? Die keuze ligt bij jou.

Er wordt jou een vast contract aangeboden voor 18 tot 36 uur. Je kunt dus zowel fulltime als parttime aan de slag. Uiteraard krijg je een mooi salaris, de functie is ingedeeld in FWG 35. Dit is volgens de CAO VVT.