Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verzorgende/ Verpleegkundige/ Covid-19/ Parttime

Start People Medi Interim Amersfoort

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0017889

Wij zoeken jou! Één van de grootste ziekenhuizen in de regio Rotterdam gaat per direct opschalen met het aantal bedden omtrent het Covid-19 virus. Dit betekent dat wij voor hen per direct op zoek zijn naar verzorgende en verpleegkundigen. Vanwege de snelheid is het niet noodzakelijk dat jij ervaring hebt in een ziekenhuis. Uiteraard is het een pré wanneer jij dit wel hebt. Jij zal collega's bijstaan in de zorg van patiënten die opgevangen worden met een verdenking van Covid-19 of al bevestigde gevallen. Wanneer jij geen ziekenhuis ervaring hebt zul jij een kleine bijscholing volgen in het ziekenhuis zelf. Kom jij niet uit de regio dan zal er voor jou tijdelijke huisvesting geregeld worden door het ziekenhuis. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag!

Je hebt een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige en jij bent per direct beschikbaar! Je bent enthousiast om een bijdrage te leveren in deze vreemde tijden en begrijpt de ernst van de situatie. Ook ZZP'ers kunnen zich aanmelden!

Je komt tijdelijk te werken voor één van de meest vooruitstrevende ziekenhuizen van Nederland waar jij ervaring binnen een ziekenhuis omgeving kunt opdoen. Je krijgt de kans om veel bij te leren en je in te zetten voor de maatschappij!

.Een mooie uitdaging. Daarnaast zul je meegaan in de verloning van het ziekenhuis op basis van jouw functie en ervaring. De CAO die wordt gehanteerd in CAO UMC. Ben jij een ZZP'er? Ook jou zoeken wij! Afhankelijk van jouw uurtarief kunnen wij jou inzetten.

Wil je meer weten? Neem contact op met mij!

Lisanne
Lhansen@startpeople.nl
088-0045810