Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vleesbereider in een productieomgeving

Start People Inhouse Services - Offerman Borculo B.V.

Standplaats
Borculo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1824400109

Voor Offerman in Borculo zijn wij op zoek naar een Medewerker Vleesbereiding.Als Medewerker Vleesbereiding ben je verantwoordelijk voor de eerste stap in het productieproces.Je doet de voorbereiding van verschillende soorten producten volgens de receptuur. Hierbij kun je denken aan de inhoud voor rookworst, knakworst, kipfilet (vleeswaren) of gekookte worst.

Tot je takenpakket behoren o.a. ook het afwegen van ingrediënten, het mengen van de ingrediënten en na de bereiding het reinigen van de machines.

Aan onze Medewerker Vleesbereiding stellen wij de volgende functie-eisen:

 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je gaat nauwkeurig, hygiënisch en efficiënt te werk;
 • Je bent bereid je HACCP certificaat via Start People te behalen;
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je bent bereid te werken in de vroege ploeg van 05:00- 14:00 uur.
 • Je bent ambitieus en leergierig; je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Wij zijn Offerman… Nieuw, maar toch vertrouwd. Voorheen onderdeel van Zwanenberg Food Group en in 2017 een zelfstandige unit binnen de Ter Beke Groep geworden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste producenten van vleeswaren en verse knak- en rookworsten. Onze smaakvolle, karakteristieke producten hebben via met name private labels een prominente positie ingenomen in de vleeswaren schappen van diverse grote retailers. Tevens hebben wij met onze merken FairBeleg en Kraak-Vers een sterke positie verworven in het Out-of-home segment. Daarnaast bedienen wij groothandels, grossiers en slagerijen via ons Wholesale kanaal. Met een kantoorlocatie in Almelo en productielocaties in Borculo en Aalsmeer zijn wij leverancier, producent én werkgever. Aan ons de fantastische taak om op al deze vlakken onderscheidend te zijn!

Wij bieden je een uitdagende functie waar je:

 • Jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en intern opgeleid kunt worden op verschillende posities;
 • Een startsalaris ontvangt van € 10,36 bruto per uur, bij goed functioneren ga je na 52 gewerkte weken naar €11,44 bruto per uur;
 • Urengarantie behoort tot de mogelijkheden (vast werk);
 • Er worden tevens ploegentoeslagen toegekend tussen 18:00-06:00 uur;
 • Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding indien jij meer dan 10 kilometer van Offerman Borculo vandaag woont. (Wist je dat Borculo slecht 30 min. rijden is vanuit Enschede of Doetinchem?);
 • Werk en privé goed kan combineren. Zo werken wij met een digitaal plansysteem waarbij jij de controle hebt over je vrije dagen. Wij bieden voldoende vakantiedagen aan, je verwerft bij elke volledige gewerkte maand aanspraak op zestien uur vakantie. In goed overleg mag je gebruik maken van onbetaald verlof;
 • Kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.