Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Voorman Etiketteren - Verpakken

Start People Inhouse Services - Lupack Raalte

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0022536

De lekkerste rookworsten en knakworsten maken! Dat ga je doen!
Bij Lupack in Raalte zoeken wij een Voorman die de afdeling Etiketteren / Verpakken fulltime in 3-ploegen wil gaan aansturen. De naam zegt het al: de knak- en rookworsten worden hier verpakt, ingeblikt en geetiketterd. Vervolgens is het product klaar voor transport naar onze klanten.
Je stuurt dagelijks een team aan tussen den 10 - 15 personen. De sfeer is informeel, maar er heerst een hands-on mentaliliteit. Er is ruimte voor een grapje, maar er wordt ook hard gewerkt. Als voorman geef je leiding aan de medewerkers, maar je werkt zelf ook mee met de dagelijkse handelingen. Er wordt hard gewerkt, nu is het de uitdaging om ook slimmer te gaan werken.

  • Je hebt ervaring in de voedselindustrie;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven;
  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 3/4 opleiding;
  • Bereid om in 3-ploegen te werken.

Lupack Raalte is een onderdeel van Zwanenberg Food Group. Zwanenberg Food Group kent een breed assortiment. Voorbeelden zijn Luncheon meat en halalproducten, deze worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen wereldwijd, onder andere in het Midden-Oosten en Afrika. Zwanenberg heeft eigen productielocaties in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten. Voor de Nederlandse markt produceert en distribueert Zwanenberg onder andere leverworst, droge worst en rookworst. Bekende merken zijn Kips en Huls. Zwanenberg produceert ook onder andere voor de Unilever-merken Unox en Bertolli. Lupack in Raalte is een productielocatie waar zij bijvoorbeeld knakworsten of rookworsten maken. Tegenwoordig produceren ze ook vegetarische rookworsten. Daarnaast heeft Lupack ook een combilijn waar verschillende producten worden gemaakt zoals burgers. Als productiemedewerker bij Zwanenberg in Raalte zorg jij ervoor dat deze producten bij de consument komt. Het product wordt bij Lupack zelf gemaakt en verpakt, het vlees wordt aangeleverd en zal door Lupack verder verwerkt worden tot knakworst of rookworsten.

  • Een stabiele fulltime baan in 3-ploegen. Het uurloon wordt in goed overleg afgestemd en is afhankelijk van opleiding(en) en ervaring.
  • Een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met een passie voor food. Elke week mag je wat lekkers mee naar huis nemen!
  • Een kantine waar elke dag de lekkerste soep met balletjes wordt bereid.
  • Passende secundaire voorwaarden zoals een standaard ploegentoeslag van 20% en een reiskostenvergoeding van €0,12 per kilometer;

Interesse?
Ben jij klaar voor een afwisselende functie met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden? Voel jij je thuis in een organisatie met korte lijnen waarin input en ideeën altijd welkom zijn? Dan zien we graag jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatie tegemoet! Voor vragen kan je ons altijd bellen of mailen naar: 0572-366031 / lupack@startpeople.nl